Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 50 / 2013

Noua generatie de anvelope de camion de la Goodyear, disponibila pe piata in curand

Noua generatie de anvelope de camion de la Goodyear, disponibila pe piata in curand
 In aceasta vara vor fi lansate si doua noi game de anvelope destinate flotelor care lupta pentru eficienta
Goodyear a anuntat ca pregateste lansarea pe piata a unei noi generatii de anvelope de camion. Doua noi game complete de anvelope de camion vor fi lansate pe piata europeana in luna septembrie a anului curent: KMAX si FUELMAX, ce cuprind anvelope pentru axa de directie, pentru axa de tractiune si pentru remorca. Numele lor sunt date de un joc de cuvinte: KMAX vine de la noul „rege al kilometrajului” de la Goodyear conceput pentru optimizarea duratei de viata in kilometri parcursi ai anvelopei, in timp ce FUELMAX este proiectata pentru a maximiza eficienta consumului de carburant. Noile anvelope scot din contextul sau tipul de operatiune careia ii sunt destinate, a se vedea aici transportul pe distanta lunga si regionala, si o pun in lumina unei prioritati economice, fie ea din punct de vedere al kilometrajului sau al eficientei consumului de carburant. KMAX si FUELMAX sunt doua noi game care vorbesc despre optimizarea costurilor si sunt menite sa contribuie la succesul afacerii operatorilor care folosesc aceste anvelope.
Noile game de anvelope vor face mai usoara alegerea flotelor cand vine vorba de anvelope. Operatorii vor putea acum sa aleaga anvelope potrivit tipului afacerii lor si in acord cu nevoile lor specifice, permitandu-le sa puna in fruntea prioritatilor kilometrajul sau eficienta consumului de carburant. 
 Fara compromis pentru performanta generala a anvelopei, noile anvelope Goodyear ofera flexibilitate operationala pentru o buna performanta atat in transportul pe distanta lunga, cat si in transportul pe distanta regionala – pe toata durata anului. 
 Anvelopele Goodyear KMAX si FUELMAX se afla acum in sesiuni riguroase de teste in teren, desfasurate in parteneriat cu flote europene selectionate sa ia parte la o serie de teste extinse. Rezultatele acestor teste, impreuna cu mai multe detalii privind atributele anvelopelor, vor fi disponibile in curand. 
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI