Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 51 / 2013

PTH AUSTRIA importate de Kantis Consulting

PTH AUSTRIA importate de Kantis Consulting Profiteam Holzer GmbH este o intreprindere de familie de intretine drumuri forestiere si alpine din Steiermark – Austria. In calitate de prestatori de servicii compania a dezvoltat o alternativa economica bazata pe protectia mediului pentru reabilitarea strazilor, drumurilor forestiere si alpine. Principiul de baza este constructia de drumuri prin prelucrarea materialelor disponibile. Aceasta consta in decopertarea drumurilor vechi cu scarificator PTH, spargerea materialului existent cu concasoarele mobile PTH crusher si remontarea, profilarea si compactarea materialului existent cu autogrederul PTH si compactorul PTH.

PTH pune la dispozitie cunostiinte de specialitate bazate pe mai mult de 20 de ani de experienta in domeniul constructiilor de masini si drumuri. Produsele PTH se disting printr-o fiabilitate ridicata, scule patentate de mare putere, consumabile interioare nterschimbabile si standarde inalte de calitate pentru toate piesele! Acestea va vor asista in executia lucrarilor dificile asigurand rapiditate, rentabilitate si facilitand executia, mentinand in acelasi timp un standard inalt de calitate. Aceste utilaje sunt concepute pentru aplicatii in sectorul constructiilor si reabilitarii de strazi, drumuri forestiere, alpine, drumuri pentru transportul de marfuri, locuri amenajate pentru activitati sportive, locuri de pascut pentru animale salbatice, piste de schi sau parcari cu piatra extrem de dura (granit si gnais). Cu intreaga gama de utilaje, PTH executa lucrari extrem de eficiente, nedaunatoare mediului pentru a obtine rezultate de calitate superioara. Metoda folosita pentru reabilitarea drumurilor si strazilor si-a dovedit eficienta de-a lungul deceniilor printr-o durata lunga de folosire.

Scarificatorul PTH
Are rol de accesoriu atasat tractoarelor pentru spargerea suprafetei drumurilor in vederea transportarii materialului disponibil pentru constructia de drumuri de la o adancime de pana la 35 cm spre suprafata. Fragmentele de piatra de dimensiune mare sunt practic smulse din pamant prin cinematica speciala a dintilor utilajului, fiind astfel pregatite pentru prelucrarea realizata cu ajutorul concasorului nostru robust si mobil.

Concasoarele PTH
Sunt concasoare robuste in concept de design cadru complet fara torsiune si fabricate din oteluri de cea mai buna calitate.
In gama PTH exista patru tipuri de concasoare: PTH crusher 200, PTH crusher 250 Special, PTH crusher 2000 HD si PTH crusher 2500 HD. Concasoarele mobile PTH se pot monta pe orice tip de cap tractor care dezvolta o putere minima necesara intre 120CP si 260CP (depinde de tipul concasorului si de aplicatie). Stabilitatea drumurilor se realizeaza la o adancime de pana la 35 cm spre suprafata cu o latime de lucru de pana la 2.5m.

Autogreder PTH
Montajul este realizat simplu si rapid printr-un sistem de cuplare rapida, care se poate folosi pe diverse vehicule portante (tractoare, incarcator pe pneuri, Unimog, camioane, excavatoare.). Puterea grederului PTH Speed depinde de vehiculul portant, insa poate fi comparat cu un greder de 13 tone si chiar mai puternic. Sistemul hidraulic este un sistem hidraulic tip “Load Sensing” (sensibil la modifi carile de sarcina) si este alimentat doar de la vehiculul portant. Un bloc de comanda Danfoss si PTHtronic-ul garanteaza o activare precisa si impecabila a tuturor functiilor grederului.

Compactorul PTH
Compactorul PTH este un utilaj de compactare care se preteaza exigentelor ridicate pentru functionarea in conditii extrem de grele. Acolo unde compresoarele se blocheaza si trebuie oprite, compactorul PTH continua cu usurinta. Pentru compactarea la margini este disponibil un atasament lateral. Atasamentul se poate aplica tractoarelor, Unimog, incarcatoarelor frontale, compresoarelor, excavatoarelor, etc. Puterea necesara utilajului portant trebuie sa fie de minim 65 CP. Acest compactor poate fi comparat cu un compactor de 12 tone.

Compania Kantis Consulting SRL cu sediul in București, Str. Valea Merilor 45, Sector, Romania (tel/fax: 021 222 40 48 fax: 031 814 60 66 mail: office@kantis.ro) este reprezentantul oficial al producatorului austriac de utilaje atasabile PTH in Romania. Pentru mai multe informatii despre utilajele si echipamentele distribuite puteți accesa site-ul www.kantis.ro.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI