Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 51 / 2013

Karpathia a realizat o livrare importanta

Karpathia a realizat o livrare importanta
Cifa, unul din cei mai activi si totodata inovativi constructori de echipamente pentru fabricarea si turnarea betonului din lume, a livrat la inceputul lunii august pentru piata romaneasca cea mai mare pompa malaxor din gama, Cifa Magnum MK 32L. Revista Masini si Utilaje pentru Constructii a fost singura publicatie prezenta la aceasta importanta livrare.

Intregul proces, incepand de la negocieri pana la punerea in functiune si livrare a echipamentului in cele mai bune conditii, s-a realizat exclusiv prin unicul importator al companiei italiene pe piata romaneasca, Karpathia Industries, care a demonstrat incaodata ca detine toate parghiile pentru a deveni cea mai fiabila solutie in domeniul betonului.

MB Actros 4141 - solutia optima
La cererea exclusiva a clientului care are un istoric bun cu brandul, dar si datorita bunei colaborari dintre Zoomlion-Cifa la nivel global si Daimler AG, pompa-malaxor a fost montata pe un autosasiu Mercedes-Benz Actros 4141 cu o capacitate totala de transport de 41 t, avand un turbopropulsor de 12 litri V6 Euro 5 ce dezvolta 410 CP. Astfel, in urma calculelor de torsiune efectuate, sasiul nemtilor a reprezentat cea mai buna solutie atat din punct de vedere tehnic cat si al spatiului pentru suprastructura Magnum MK 32L a carei capacitate a malaxorului este de 10 mc de beton iar bratul poate atinge lungimea totala de 32 m.

Magnum MK 32L
Magnum MK 32L, reprezinta varful din gama de pompe-malaxor a producatorului italian. Pe langa aceast model Cifa mai are in oferta si modele a caror brat de pompare ating 20 m, 24 m si 28 m. Avantajele obtinute prin alegerea unei pompe-malaxor sunt variate, de la stabilitatea si precizia extrema a nacelei la puterea grupului de pompare, de la rationalitatea si tehnologia comenzilor electronice la versatilitatea de operare si viteza mare de pozitionare. Partea de malaxare a lui Magnum MK 32L este prevazuta cu tambur ce permite o capacitte de incarcare mare si un centru scazut de greutate pentru o stabilitate crescuta. Unitatea de pompare este de ultima generatie si satisface necesitatile operationale de pe santierele moderne de constructii, chiar si atunci cand se utilizeaza cele mai dificile tipuri de betoane. Printre caracteristicile principale ale lui Magnum MK 32L amintim repartizarea sarcinii ideal pe axe pentru a obține o mai buna stabilitate, sistemul de calare cu dubla extensie brevetat, complet hidraulic, ce poate fi controlat de pe ambele parti ale masinii, capacitate de incarcare mare a cuvei cu fund eliptic din otel rezistent. In ceea ce priveste bratul, acesta are patru sectiuni si se pliaza in „Z“, diametrul conductei fiind de 100 mm. Una din caracteristicile principale ale unitatii de pompare este consumul redus de combustibil precum si fiabilitatea, indiferent ce tip de beton este pompat.

Echiparea standard
In echiparea standard a lui Magnum MK32L intra telecomanda cu doua viteze de actionare a bratului, vibrator pe grila palniei pentru eliminarea betonului, sistem de lubrifiere centralizat pentru unitatea de pompare, a pistoanelor de pompare, sistem suplimentar manual de ungere pentru unitatea de pompare, placi de calare, sistem de luminare a buncarului, accesorii pentru curațare și spalare, ajustare automata a debitului de descarcare a mixerului in buncar.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI