Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 51 / 2013

Sistemul hidraulic TRIAS

Sistemul hidraulic TRIAS Sistemul hidraulic TRIAS a fost anuntat ca unul dintre cele mai avansate tehnologic. A fost incorporat in proiectarea de gama medie a excavatoarelor Hitachi Zaxis-5 pentru constructorul finlandez Maaperustus Saarinen Oy. Compania de famile Järvenpää, infiintata in 1990-1991, a investit in trei generatii de excavatoare Hitachi.

Flota actuala include un mini excavator Hitachi ZX50 si cinci excavatoare mijlocii Zaxis: un ZX135US-3, trei ZX225USRLC-3 si o ZX225USRLC-5. Acesta din urma a fost livrat in luna aprilie a acestui an de catre Rotator - Utilaje Constructii (Europa) dealer Hitachi NV in Finlanda si a fost pus imediat la lucru de compania de constructii finlandeza.

Cea mai recenta lucrare din portofoliul companiei de constructii include un santier dedicat pentru construirea a sase blocuri de apartamente la Kerava. Aceasta include lucrari de fundatii, terasamente si utilitati pentru cel mai recent excavator Zaxis achizitionat. Compania finlandeza de constructii este detinuta de doi frati, Kari si Harri Saarinen, si Kirsi, sora lor. Toti trei sunt pasionati de constructii.

"Cea mai importanta evolutie a noii game Zaxis-5 o reprezinta pachetul hidraulic. Excavatorul ZX225USRLC-5 functioneaza perfect datorita noului sistem TRIAS,” a declarat Kari dupa ce a lucrat cu noul ZX225USRLC-5 cu sistem TRIAS gratuit.

"Fluxul de petrol se distribuie mai uniform, si, prin urmare, aparatul este mai sensibil si precis in comparatie cu modelul anterior. Acelasi nivel de performanta este atinsa cu o viteza mai mica a motorului, iar modul de alimentare este necesar numai pentru locuri de munca mai dure. Cabina este, de asemenea, mai silentioasa si este foarte confortabila,” a adaugat Kari.

"Am preferat sa cumparam si sa folosim utilaje Hitachi pentru ca lucreaza foarte bine si ofera un nivel ridicat de fiabilitate. Consumul de carburant este redus, iar gama de excavatoare Hitachi este sunt usor de operat si de intretinut. In concluzie, orice potential timp mort este minimizat in combinatie cu timpul rapid de raspuns oferit de rotator. In general, excavatoarele Zaxis produse de constructorul japonez Hitachi sunt o investitie puternica din punct de vedere al unui manager al unei companii de constructii”, a concluzionat unul dintre actionarii firmei de constructii finlandeze.

Hitachi a conceput noul sistem hidraulic original patentat TRIAS, care ofera economii importante de combustibil respectānd noile standarde de emisii. Cu ajutorul acestui sistem si al celor mai noi tehnologii electronice s-a obtinut in modul de lucru PWR un consum redus cu 9% comparativ cu modul de lucru P utilizat la seria precedenta de excavatoare Zaxis, mentinānd in acelasi timp un nivel ridicat de productivitate. In plus, prin utilizarea modului de lucru ECO este posibila o reducere a consumului cu 18%. Noul sistem hidraulic auxiliar, ca si alte sisteme hidraulice, permit cresterea vitezei de rotire a bratului cānd sarcina din cupa este mica. Puterea a crescut la noua generatie cu 10 procente pentru a furniza performante de excavare mai bune si o mai mare putere la ridicare.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI