Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 52 / 2013

Case CE a mai livrat un excavator CX130C

Case CE a mai livrat un excavator CX130C Excavatorul pe senile Case seria C, model CX130C, se dovedeste a fi utilajul cel mai bine vandut, potrivit rapoartelor de vanzari din primele sase luni ale anului 2013. Compania Tonbrie Construction si-a marit flota prin achizitionarea excavatorului CX130C, care a fost furnizat de Southem Plant, dealer Case Construction Equipment. Modelul CX130C face parte din seria C de excavatoare pe senile. Seria este renumita pentru noile motoare cu emisii reduse Tier 4 Interim si sistemul Case Intelligent Hydraulic System. Aceasta gama ofera o eficienta crescuta si consum redus de combustibil. Compania specializata in constructii rezidentiale foloseste utilaje Case de mai bine de 20 de ani. Actuala lor flota cuprinde sase modele 130B, plus alte utilaje de la 3 pana la 8 tone.

De ce Tonbrie Construction a ales Case?

„Am cumparat primul utilaj Case in 1992, si, desi am testat si avut si alte modele de-a lungul anilor, consideram ca produsele Case Construction Equipment indeplinesc cel mai bine cerintele noastre in sectoarele in care operam. De aceea am optat pentru Case CX130. Am fost impresionati de designul sau inovator si economia de combustibil, " a spus Brian Hill directorul general al companiei de constructii.

„Am realizat ca, in comparatie cu alte utilaje disponibile in aceasta categorie, CX130C este proiectat si fabricat mai robust. Este important ca flota noastra sa fie eficienta, fiabila si productiva."

Sistemul Boom Energy Save scade turatia motorului in timpul operatiunilor de excavare, in timp ce sistemul Auto Energy Save reduce turatia motorului atunci cand parghiile de comanda ale joystick-ului sunt inactive. Sistemul de control Swing Relief Control gestioneaza distributia energiei hidraulice de la inceputul unei operatiuni de rotire, care sa permita utilizarea eficienta a fluxului si presiunii hidraulice.

Vedere din cabina

"Este foarte important ca operatorii nostri sa fie multumiti de utilajele alese de noi, iar in privinta excavatorului CX130C si-au dat acordul si ei. Acestia s-au aratat impresionati de performantele utilajului si de tehnologie in raport cu conceptul de eco –friendly,” a adaugat Brian Hill.

Imbunatatirea confortului operatorului si siguranta reprezinta principalele atuuri Case, iar aceste lucruri sunt evidente in noua cabina a seriei C. Cabina este cu 5% mai mare decat cea disponibila pentru seria B si mai silentioasa. Nivelurile de zgomot au fost reduse la nivelul unei masini de lux, iar capacitatea aerului conditionat a crescut.

Exista patru oglinzi care ofera o vedere excelenta pe ambele parti ale utilajului, impreuna cu camere retrovizoare si laterale. Imaginile video sunt afisate pe un nou monitor LED in interiorul cabinei. Aceasta imbunatatire a vizibilitatii permite operatorului sa faca un numar de modificari functionale ale utilajului de pe scaun

" Compania Tonbrie Construction este un client valoros pentru noi si suntem increzatori ca adaugarea recenta a unui excavator CX130C in flota lor Case le va oferi multe ore de lucru fara probleme, " a spus James Bird reprezentantul dealerului Case.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI