Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 52 / 2013

Rombat a lansat o noua capacitate de productie

Rombat a lansat o noua capacitate de productie Rombat, producatorul de baterii infiintat in 1980, lider pe piata din Romania, a lansat oficial productia in noua facilitate de productie de la Bistrita. Aceasta este proiectata pentru fabricarea de baterii auto destinate masinilor dotate cu sistemul start-stop si frana regenerativa. Aceste sisteme se folosesc de fabricantii de automobile pentru a indeplini cerinta obligatorie a Uniunii Europene de reducere a noxelor la 120g CO2 /km. Prin deschiderea noii capacitati de productie, compania tinteste o piata a viitorului pentru care este pregatita sa livreze anual 700.000 de baterii cu tehnologiile EFB si AGM.

Noua hala de productie de 5.000 metri patrati reprezinta o investitie de 83.4 milioane de lei din care aproximativ 40% fiind finantare guvernamentala nerambursabila. Aceasta cuprinde 3 sectoare principale de productie - fabricare placi, asamblare si formare baterii, plus o zona de depozitare a acestora.

„Investitia pe care am inaugurat-o este un raspuns la cererile de azi si de maine ale clientilor nostri si in mod special ale clientilor producatori" a declarat Ioan Repede, Director General al Rombat.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI