Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 54 / 2013

MHS Truck & Bus si-a extins business-ul in zona Moldovei

MHS Truck & Bus si-a extins business-ul in zona Moldovei
MHS Truck & Bus, importatorul oficial al MAN în Romania, a deschis la mijlocul lunii octombrie al 8-lea sediu din reteaua de dealeri, extinzandu-si astfel aria de acoperire pentru serviciile oferite în zona Moldovei.

Revista Masini și Utilaje pentru Constructii a fost prezentă la conferinta de presa organizată cu această ocazie. Pe langa lansarea noului sediu, cei prezenti au putut testa noua gama de camioane Euro 6 a producatorului german. „Suntem fericiti ca putem oferi serviciile noastre, clientilor MAN din aceasta zona importanta a Romaniei. Astfel, putem spune, ca suntem prezenti acolo unde proprietarii de camioane au nevoie de noi.”, a declarat dl. Jorge Leuschner, CEO MHS Truck & Bus.

Pe langa noul sediu inaugurat la Bacau, MHS Grup detine in Romania  sapte sedii:  in Bucuresti (Militari), Otopeni, Brasov, Sibiu, Cluj, Timisoara si Constanta.
Evenimentul de deschidere, o frumoasa petrecere campeneasca, s-a desfasurat pe durata a doua zile, 18 si 19 octombrie. Invitatii au avut parte de multe surprize cum ar fi: tombola, test drive cu noua gama de camioane MAN TG Euro 6, Kids Corner si mancare romaneasca traditionala.

In prima zi a evenimentului a avut loc conferinta de presa, la care au luat parte dl. Michael Schmidt, Presedinte al MHS Grup si dl. Gheorghe Hagi. La sfarsitul conferintei, un nou autocar Otokar Vectio a fost predat Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. MHS Truck & Bus, in calitate de partner oficial al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, asigura mijloacele de transport necesare pentru echipele care se antreneaza in cadrul acesteia.

Sediul MHS Truck & Bus din Bacau este construit pe o suprafata de 2.350 mp, fiind al 3-lea din tara ca marime. Dealership-ul include dotari pentru birouri vanzari, receptie service, magazin de piese de schimb și accesorii, precum si un service incapator. Service-ul din Bacau are o capacitate de 18 camioane si beneficiaza de cele mai noi dotari pentru efectuarea tuturor tipurilor de lucrari mecanice, electrice, de tinichigerie, vopsitorie si statie ITP.

MHS Bacau Truck & Bus comercializeaza autocamioane noi și rulate, marca MAN, precum si autobuze MAN si Otokar.


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI