Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 54 / 2013

Case Rodeo 2013

Case Rodeo 2013 Asa cum v-am promis in numarul de octombrie al revistei, am revenit cu detalii de la finala Case Rodeo 2013 organizata la Case Customer Center din Monthyon, langa Paris. Palariile de cowboy, camasile si bandanele au facut parte din accesoriile acestui concurs, iar animalele au fost inlocuite de utilajele de constructii. In afara, bineinteles, de „taurul mecanic” pe care l-a incercat aproape toata lumea prezenta la eveniment.

Operatorii si clientii Case din toata Europa, alaturi de jurnalistii de specialitate, s-au aliniat la linia de start pentru a patra finala a competitiei Case Rodeo. Operatorii si-au demonstrat aptitudinile tehnice, practici de lucru in conditii de siguranta si eficienta in operare.

Sebastien Pirlet, din Belgia, a iesit victorios in finala competitiei Case Rodeo 2013. Un grup de operatori calificati din 13 tari au luat parte la finala europeana organizata de Case Construction Equipment, dupa ce au castigat finala organizata in fiecare tara participanta. Pentru prima data, la aceasta competitie a participat si primul operator de gen feminin, Lise Lott Jansson din Suedia, care a avut un succes deosebit la public, datorita abilitatilor sale.

Precizie si control

Toti concurentii care au participat la evenimentul care a avut loc la Case Customer Center din Monthyon, langa Paris, in weekend-ul 18-20 octombrie, au trecut prin patru teste de control si precizie in operare.  Acestea au inclus "Bullseye", folosind un CX210C cu un graifer hidraulic pentru a ridica figuri geometrice si a le pune in suporturi desemnate cu atentie. Aceasta proba a fost castigata de Peter Bart Poppink din Olanda.

A doua proba a fost "Crazy Horse", unde operatorii au condus un mini incarcator TV380. Test a implicat utilizarea unui mini incarcator frontal pe senile pentru a transporta niste mingii ce nu trebuiau sa cada din bena atunci cand se efectua un slalom pe un teren accidentat. Aceasta proba a fost castigata de Sunins Artis, un operator din Letonia.

Proba cu "Incarcatoare Lasso" a presupus ridicarea unor poli colorate si livrarea lor la punctele de livrare in functie de culoarea fiecareia cu ajutorul unui incarcator pe roti Case 621F-XR. Olandezul Petru Bart Poppink a iesit castigator si la aceasta proba.

In cele din urma concurentii au trebuit sa treaca de proba "Buffalo baschet Ball", cu un mini-excavator CX55B cu care au ridicat mingile de baschet de la baza si au inscris cosuri folosind miscarea bratului si a cupei. Aceasta proba a fost castigat de Sebastien Pirlet, de asemenea castigator general al competitiei si al categoriei "Cea mai buna echipa" premiul care a ajuns tot in Belgia.

Sebastien va pastra cupa si titlul pana in competitia de anul viitor unde va participa in mod automat in 2014. El a castigat, de asemenea, doua bilete la finala internationala a Case Rodeo care va avea loc in Brazilia in luna decembrie.
Un element de distractie in timpul competitiei a fost reprezentat de proba in care participantii au incercat sa ramana pe incredibilul "taur mecanic", in care operatorul olandez Tom Luising a fost capabil sa obtina cel mai bun timp. Taurul a fost incercat atat de operatori, cat si de cei din echipa Case Construction Equipment si de jurnalistii prezenti la eveniment.

Mai mult decat o competitie

Finala Europeana a Case Rodeo a reprezentat mai mult decat o competitie, iar operatorii, clientii si jurnalistii s-au bucurat de o atmosfera festiva. Atat ceremonia de premiere, cat si gala festiva au avut loc in ultima noapte a sederii lor. Premiile au fost prezentate de catre Serena Bisacca, director comunicare in cadrul Case EMEA si de catre Enrica Oderda, director de marketing Case EMEA, intr-un cadru festiv.

"A fost un eveniment fantastic per total si o placere in a gazdui a patra finala Case Rodeo", a spus Patricia Legros, director Case Customer Centre Paris. "Pentru a avea atat de multi operatori de astfel dintr-o mare varietate de tari alaturi de noi aici, a fost un adevarat privilegiu pentru toti cei implicati. Aceasta a fost a patra finala Case Rodeo din Europa, iar competentele si spectacolul demonstreaza in mod clar nivelul de experienta pe care operatorii nostri europeni il au, si usurinta cu care se pot simti confortabil in cea mai recenta gama de utilaje Case. Asteptam cu nerabdare urmatoarea competitie din 2014. "

Participantii urmatorului Case Rodeo se pot inregistra si pot urmari rezultatele concurentilor din alte tari pe pagina web dedicata acestui eveniment, www.caserodeo.com. Case Rodeo este un eveniment din ce in ce mai popular printre operatorii, clientii si dealerii Case din toata Europa. Speram ca anul viitor Titan Machinery, dealer Case in Romania, sa poata organiza etapa Case Rodeo si la noi in tara.


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI