Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 55 / 2014

Piata mini utilajelor pentru constructii

Piata mini utilajelor pentru constructii Cei mai mari jucatori din industria utilajelor si echipamentelor pentru constructii si minerit au inregistrat scaderi ale cifrei de afaceri in 2013. Scaderea vine ca urmare a cererii foarte scazute din piata, o parte din companii inregistrand scaderi semnificative si pe pietele din Asia, mai putin China si Japonia. In ceea ce priveste segmentul de utilaje mini, acesta s-a miscat cel mai bine, avand in vedere pretul si polivalenta utilajelor. De exemplu, in Romania, mini incarcatoarele rigide reprezinta al doilea produs ca volum de vanzari dupa hit-ul utilajelor, buldoexcavatorul.

Schimbarile si totodata necesitatea cresterii productivitatii in lucrarilor de constructii au facut necesara utilizarea unor mijloace economice, multifunctionale si eficiente, care sa acopere o gama cat mai mare de aplicatii. Practic, cu un singur utilaj din gama mini si un set de atasamente, se pot realiza mai multe operatii care in mod normal necesita un sistem intreg de utilaje, rezultand astfel o economie semnificativa.

In 2013, producatorii de utilaje si echipamente pentru constructii s-au intrecut in a aduce pe piata foarte multe modele noi din gama mini la targul international de utilaje Bauma organizat in aprilie la Munchen. Astfel, am incercat sa facem o retrospectiva a utilajelor din gama mini comercializate si pe piata din Romania. (Puteti citi continuarea in numarul de ianuarie 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI