Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 57 / 2014

Profitabilitatea si reducerea costurilor de operare - o tema de maxim interes dezbatuta in cadrul Conferintei Masini si Utilaje pentru Constructii din data de 28 martie 2014

Profitabilitatea si reducerea costurilor de operare - o tema de maxim interes dezbatuta in cadrul Conferintei Masini si Utilaje pentru Constructii din data de 28 martie 2014 Puteti vizualiza filmul Conferintei ,,Profitabilitatea si reducerea costurilor de operare" la urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=eUCCGx97E3M

In data de 28 martie 2014, a avut loc prima conferinta organizata in acest an de revista Masini si Utilaje pentru Constructii, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu sprijinul Titan Machinery, unic importator al utilajelor CASE in Romania, Industrial Access, liderul de piata in domeniul nacelelor si platformelor pentru acces si lucru la inaltime din Romania, compania petroliera multinationala Rompetrol, UniCredit Leasing IFN SA, parte a retelei internationale de leasing a grupului financiar UniCredit si producatorul de anvelope Goodyear. Conferinta cu tema „Profitabilitatea si reducerea costurilor de operare” face parte din actiunea initiata de publicatie sub denumirea „Campania pentru relansarea pietei constructiilor din Romania“.

Conferinta a fost deschisa de Liviu Neagu, Presedinte al Asociatiei Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii (ADUC), care a vorbit despre situatia actuala a pietei utilajelor pentru constructii din Romania.

O radiografie completa asupra pietei constructiilor din ultimii ani a fost facuta de catre Laurentiu Plosceanu, Secretar General al Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO). Totodata, Secretarul General al PSC, Tiberiu Andrioaiei, a sustinut si argumentat opinia ARACO intr-un discurs constructiv.

Partea tehnica a conferintei a fost sustinuta printr-o prezentare de Claudia Butoarca, Business Operation Manager, Titan Machinery Romania si Ionut Roscoiu, Director Vanzari Europa Centrala si de Est, CNH Industrial. Acestia au prezentat cele mai noi sisteme ce echipeaza utilajele CASE produse de puternicul grup italian cu sediul la Torino – sisteme ce contribuie la o reducere a consumului de combustibil cat si la neutralizarea emisiilor poluante.

Stefan Ponea, CEO si Managing Partner la Industrial Access, vine cu solutii interesante in ceea ce priveste costurile de inchiriere de utilaje, comparativ cu costurile pentru cumpararea acestora. In acelasi timp, Rompetrol, reprezentat de Area Sales Manager Bogdan Patru a prezentat solutii de business integrate, care raspund nevoilor flotelor de toate marimile.

Inge Abdulcair, Tax Manager in cadrul Price Waterhouse Coopers (PWC), a prezentat invitatilor noutatile in impozitarea sectorului constructiilor, in timp ce Norela Leculete, Sales Manager in cadrul ICAP Romania, a vorbit despre optimizarea procesului de gestionare a riscului comercial cu impact imediat asupra profitabilitatii firmei.

O prezentare care a captat atentia celor prezenti a fost si cea facuta de Ion Georgescu, expert achizitii publice in cadrul Sensum Invest, care a gandit un sistem eficient de ofertare pentru achizitii publice.

La eveniment au participat companii de constructii importante, precum Hidroconstructia, Octagon, Confort, Consitrans, Eco Sud SA, Energoutilaj, Xannat Mineral si multi altii. Distribuitorii de utilaje au fost reprezentati de catre Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii (ADUC). De asemenea asociatiile profesionale ale constructorilor ARACO si PSC au fost reprezentate de Laurentiu Plosceanu, respectiv Tiberiu Andrioaiei.

Acesta conferinta n-ar fi putut avea loc fara aportul si increderea acordata de Titan Machinery, Industrial Access, Rompetrol, UniCredit Leasing IFN SA si Goodyear, sponsori ai conferintei.


Prin intermediul Conferintelor Masini si Utilaje pentru Constructii, dorim sa oferim solutii la o problema generala existenta pe piata constructiilor din prezent, cu scopul de a optimiza si eficientiza procesul de achizitie/vanzare de utilaje pentru constructii, cu ajutorul unor solutii inteligente.

Puteti vizualiza o prima selectie de fotografii la urmatorul link: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=697924073598153&set=pcb.697924753598085&type=1&theater


Evenimentul nostru a avut si acoperire media TV, de catre emisiunea Metropolis de la The Money Channel din data de 31.03.2014. Puteti urmari inregistrarea la urmatorul link: http://www.masinisiutilaje.ro/media.html

Va asteptam alaturi de noi la toate evenimentele organizate de echipa noastra in viitor!

Echipa Masini & Utilaje
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI