Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 58 / 2014

Conceptul „GaiaX”, urmatorul nivel al excavatoarelor compacte

Conceptul „GaiaX”, urmatorul nivel al excavatoarelor compacte Echipa de design a lui Volvo Construction Equipment, in purul spirit suedez sinonim cu simplitatea, functionalitatea, eficienta, siguranta si comuniune cu natura, s-a inspirat pentru realizarea celui mai nou concept, inclusiv din inconfundabilul design al mobilierului suedez.

Volvo Construction Equipment a prezentat in acest an la ConExpo un nou concept de echipament ce anticipeaza in acest moment viitorul excavator compact, complet electric. Respectand traditia conceptelor anterioare de masini si utilaje pentru constructii de a fi numite cu nume provenind din mitologia greaca – excavatorul „SfinX”, transportorul articulat „Centaur”, incarcatorul frontal „Gryphin” si masina de asfaltat si finisat drumurile „FeniX”, Volvo CE a botezat simbolic noul concept, avand in vedere si functionalitatea lui, cu numele de GaiaX – Gaia personificand divinitatea primordiala, creatoarea si mama Pamantului si a universului. Simbolul „Mamei Pamantului“ intruchipeaza multe din caracteristicile conceptului de excavator compact: relatia stransa cu solul, putere si forta, viziunea cuprinzatoare si controlul absolut asupra mediului precum si competentele sale protective avand un impact minim asupra mediului.

Ca si Gaia, excavatorul se anunta ca fiind primul dintr-o noua generatie, care se va remarca printr-un design exceptional. Operatorul este practic „inima“ excavatorului compact GaiaX, oferind in cele din urma un summum in materie de confort, eficienta si productivitate, dar si de siguranta. (Puteti citi continuarea in numarul de aprilie 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)
Anul XIII, nr. 149, iul 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Iulie 2018
 
Truck Power, Iulie 2018

NEXT AUTO, Iunie 2018
 
NEXT AUTO, Iunie 2018

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018
 


 
PARTENERI