Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 58 / 2014

Buldozerul 1150M prezentat in premiera la Construct Expo 2014

Buldozerul 1150M prezentat in premiera la Construct Expo 2014  Lansat oficial la Bauma in 2013, noul buldozer Case 1150 din gama M a fost prezentat in premiera pe piata romaneasca de catre Titan Machinery Romania, importator unic al marcii americane, in cadrul Construct Expo.

Noul buldozer 1150M are un motor nou, o noua transmisie si un sisteme de control ce are costuri de operare reduse si productivitate crescuta. Conform oficialilor companiei, cele trei noi modele ale gamei M au cea mai buna forta de tractiune din clasa lor, un nivel redus de zgomot si emisii poluante scazute.

Structura serie M
Noua gama M are sasiu dintr-o bucata, acesta fiind reproiectat pentru a imbunatati accesul la componente. Geometria cilindrului pe care se afla lama a fost optimizata pentru o obtine un raspuns mai bun atunci cand este actionata lama si pentru a creste forta de impingere, de aici rezultand o imbunatatire a nivelului de confort si precizie. Pentru a optimiza performantele in cazul aplicatiilor grele, forta este distribuita in mod egal pe cele doua brate de impingere, independent de inclinatia lamei, acest fapt reducand totodata uzura sasiului si a componentelor bratelor. Clientii care isi desfasoara activitatea in conditii dificile pot opta pentru senile de tip CELT (Case Extended Life Traks), care au o durata de viata medie de aproape doua ori mai mare decat cele din dotarea standard. Senilele de tip CELT au o uzura la frecare mai mica, pinionul folosit avand mai putini dinti, dar si cu 40% mai mult material de baza. Intretinerea este mai usor de facut la noua Serie M datorita reproiectarii sasiului, toate locatiile unde este nevoie de interventie fiind mai usor accesibile ca inainte. Punctele de gresare sunt grupate pentru a castiga timp atunci cand se intervine pentru mentenanta, iar punctele de control, filtrele hidraulice si sigurantele electrice sunt foarte usor accesibile de la nivelul solului.(Puteti citi continuarea in numarul de aprilie 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI