Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 60 / 2014

CASE CE si-a imbunatatit intreaga gama mini

CASE CE si-a imbunatatit intreaga gama mini CASE Construction Equipment si-a extins gama sa de mini-incarcatoare prin actualizarea noilor modele la nivelul ultimelor prescriptii impuse de standardele internationale.

Noile modele din gama ofera acum motoare mai puternice si sisteme hidraulice mai eficiente, cele mai mari forte de rupere la cupa din clasa lor, un randament de lucru si o productivitate sporite si emisii de noxe mai mici. In plus, toate modelele dispun de o cabina spatioasa si confortabila, cea mai mare din clasa lor, cu o vizibilitate panoramica la 360 de grade pentru operator si un post de lucru deosebit de ergonomic, toate acestea contribuind la un control mai bun asupra utilajului.

Cele zece noi modele, sapte mini-incarcatoare pe pneuri si trei pe senile, sunt echipate cu motoare ce utilizeaza solutii tehnologice avansate pentru reducerea emisiilor de noxe la nivelul Tier 4, care ofera mai multa putere si cuplu, dar si costuri de exploatare mai reduse.(Puteti citi continuarea in numarul de iunie 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI