Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 60 / 2014

Fairplay-ul si respectul in afaceri sunt definitorii

Fairplay-ul si respectul in afaceri sunt definitorii Dupa ce in lunile precedente am adus in lumina reflectoarelor doamne ce au inregistrat performante in cadrul unor prestigiosi importatori de utilaje, in acesta luna ne-am canalizat atentia catre domeniul sistemelor de injectii diesel.

Pentru a va convinge si a vedea care sunt principalele motive pentru care clientii calca pragul unei companii specializate in repararea acestor sisteme, dar si care sunt valorile unei astfel de companii, am realizat un interviu cu Ramona Catrinescu, director executiv al Express Diesel, reparator autorizat a sistemelor de injectie Diesel Bosch.

Iubitoare de calatorii, atunci cand timpul ii permite dar si o persoana ce apreciaza fair-play-ul si respectul in afaceri, Ramona Catrinescu conduce afacerea Express Diesel din 2000 - anul infiintarii. Dupa cum chiar ea ne-a declarat, se considera o persoana norocoasa, avand sansa inca de la inceput sa aiba in echipa oameni cu peste 40 de ani de experienta in domeniul sistemelor de injectie. (Puteti citi continuarea in numarul de iunie 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI