Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 61 / 2014

Bosch va prezenta numeroase inovatii la targul Automechanika 2014

Bosch va prezenta numeroase inovatii la targul Automechanika 2014 La editia din acest an a targului Automechanika din Frankfurt, Bosch va fi prezent pe o suprafata de 2.300 de metri patrati in Sala 9. Intre 16 si 20 septembrie 2014, principalul furnizor de solutii complete pentru service-urile auto va prezenta inovatiile sale din domeniul pieselor de schimb, echipamentelor de diagnoza si service, precum si activitatile si conceptele de service auto.

Accentul se pune pe tehnologiile noi pentru service-urile auto

O caracteristica principala a prezentei la targ a companiei Bosch este rafinamentul tehnologic din domeniul service-urilor auto. Gradul sporit de interconectare isi pune amprenta si asupra lucrarilor de service. Bosch a dezvoltat modulele necesare si va prezenta in premiera, in cadrul Automechanika, noile tehnologii pentru „service-ul auto interconectat”. Vizitatorii vor vedea cum se utilizeaza realitatea augmentata pentru repararea autovehiculelor si instruirea aferenta. La stand, vizitatorii vor avea ocazia sa experimenteze realitatea augmentata utilizandu-si propriul smartphone.

Demonstratii si instruire live

Bosch va prezenta un program continuu si variat. Traineri profesionisti vor face demonstratii cu noile tehnologii, inclusiv cu solutiile de diagnoza pentru autovehiculele electrice si hibride, si vor oferi instruire live.

Piesele de schimb si diagnoza: numeroase inovatii si noutati

Bosch va prezenta si demonstra in direct numeroasele sale produse si solutii inovatoare precum noile bujii cu scanteie de inalta performanta pentru motoarele cu injectie directa de benzina, stergatoarele Aerotwin Plus cu un sistem de adaptare inovator, tableta - unitate de comanda pentru sistemul de diagnoza (DCU 220), noile testere de diagnoza KTS 800 Truck si KTS 440. Bosch va oferi si multe demonstratii. Pe o motocicleta, Bosch va testa software-ul de service Bosch Esitronic Bike, iar pe un camion va fi testat echipamentul de diagnoza a unitatii de comanda, utilizand sistemul Esitronic 2.0 Truck.

Duzele de injectie conventionale si injectoarele common rail pentru autoturisme si autovehicule comerciale vor fi testate la standul de testare compact EPS 205. In premiera, Bosch va prezenta si noul serviciu de la distanta pentru unitatea de service pentru sisteme de climatizare ACS 752.
De asemenea, la standul concernului german vor fi expuse solutii speciale, inclusiv cateva produse telematice noi si o gama extinsa pentru producatorii de autovehicule.

Conceptele de service auto Bosch

Conceptele de service auto Bosch vor fi prezente la Automechanika. Bosch va arata care sunt cerintele pe care le impune viitorilor parteneri Bosch Car Service. Astfel, Bosch va reconstrui un service auto complet.

Toate marcile Bosch ale diviziei Automotive Aftermarket la un loc

La fel ca in anii anteriori, Bosch va fi reprezentat la Automechanika de toate marcile sale dedicate service-urilor si industriei auto. Robinair, specialistul in repararea sistemelor de climatizare, va face demonstratii cu gama sa larga de unitati de service pentru sistemele de climatizare. In calitate de specialist pentru reteaua de service-uri auto a producatorilor de autovehicule, Beissbarth ofera o gama cuprinzatoare pentru roti. Sicam, furnizorul specializat in service pentru roti isi va prezenta gama completa de echipamente de echilibrare a rotilor si montare a pneurilor. OTC va veni cu gama sa extinsa de scule speciale si dispozitive de diagnoza, inclusiv noul tester de diagnoza D750. HC Cargo isi va prezenta gama de accesorii si piese de schimb pentru sectorul electric al industriei auto. Unipoint va fi prezenta cu gama sa de demaroare, alternatoare si alte componente pentru domeniul aftermarket.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI