Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 63 / 2014

Un camion usor pentru constructii grele

Un camion usor pentru constructii grele Avand in vedere ca in aceasta editie de revista ne-am propus sa va prezentam cat mai multe utilaje, echipamente si camioane folosite cu precadere pe santierele din interiorul oraselor, nu aveam cum sa trecem cu vedere modelul FE a celor de la Volvo Trucks.

Conceput de suedezi pentru a satisface nevoile de transport pe segmentul de distributie urbana si regionala, Volvo FE se preteaza la fel de bine si pentru segmentul constructiilor ca basculanta, betoniera sau platforma cu macara, ridicandu-se la inaltimea reputatiei sale de vehicul polivalent si usor de condus in mediu urban. Incorporand cele mai noi realizari din domeniul tehnologiei utilajelor, Volvo FE se recomanda ca o buna investitie pe termen lung atunci cand trebuie asigurat un nivel maxim de disponibilitate si productivitate.

Flexibilitate in configurare
La realizarea sasiului lui Volvo FE, inginerii suedezi s-au autodepasit intocmai ca la realizarea oricarui sasiu din gama actuala de camioane. Plecand de la ideea de flexibilitate si adaptabilitate la aproape orice sarcina, suedezii au proiectat un sasiu robust, durabil care poate suporta incarcaturi grele dar mai ales care permite o multitudine de combinatii.(Puteti citi continuarea in numarul de octombrie 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI