Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 63 / 2014

Interviu M&U: Ansamblul rezidential ,,The Park"

Interviu M&U: Ansamblul rezidential ,,The Park Hanner Group, dezvoltatorul lituanian cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul imobiliar si cu operatiuni in tarile baltice si Europa de Est, urmeaza sa investeasca circa 37 mil euro in dezvoltarea unui nou ansamblu rezidential ,,The Park".

Proiectul este realizat dupa cele mai inalte standarde in materie de izolare termica si siguranta. Complexul va cuprinde patru blocuri, totalizand 460 de apartamente, situate in apropiere de Parcul Tineretului, pe strada Pajistei. Factura pentru incalzirea unui apartament cu doua camere din The Park este de aproximativ 70 de lei in sezonul rece, una dintre cele mai mici valori din piata. Curiosi si in acelasi timp fascinati de acest nou proiect, am stat de vorba cu Mindaugas Valuckas, CEO Hanner Group.

Masini si Utilaje: Cand si cum a inceput constructia ansamblului rezidential ,,The Park"?
Mindaugas Valuckas: Lucrarile de constructii pentru proiectul The Park au fost demarate in anul 2013. Terenul a fost achizitionat inainte de anul 2008 fiind efectuate de-a lungul timpului anumite lucrari pentru pregatirea acestuia.(Puteti citi continuarea in numarul de octombrie 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI