Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 63 / 2014

HUNNEBECK Romania in 2014

RASTO, TOPFLEX si turnurile de esafodaj ID 15 - sistemele preferate ale clientilor

RASTO, TOPFLEX si turnurile de esafodaj ID 15 - sistemele preferate ale clientilor Dinamica inregistrata de piata de constructii din tara noastra pe parcursul acestui an si-a pus amprenta asupra tipului de echipamente pentru care cererea a crescut in ultima perioada. In 2014, o serie de proiecte de investitii publice nu au mai dispus de finantarea necesara pentru a putea continua, iar inceperea altora, care erau planificate a se desfasura pe parcursul anului curent,  a fost amanata. Astfel s-a ajuns la o scadere considerabila a volumului de lucrari de infrastructura. Piata constructiilor a fost insa sustinuta, intr-o anumita masura, de usoara dezvoltare a sectorului rezidential. De aceea, de un interes deosebit s-au bucurat acele sisteme care sunt special concepute pentru acest tip de constructii.

La Hunnebeck Romania, cererea a crescut simtitor in special pentru sistemele de cofrare versatile, care pot fi utilizate cu usurinta in proiecte de orice dimensiune si care sunt usor de manevrat. Din aceasta categorie face parte sistemul de cofraje pentru pereti RASTO, cu ajutorul caruia s-au realizat atat structuri rectangulare, cat si circulare. Hunnebeck Romania a pus la dispozitia clientilor sai acest sistem pentru constructii rezidentiale si civile, dar si pentru statii de epurare si chiar pentru lucrari de infrastructura.

De asemenea, a crescut cererea si pentru cofrajele pentru plansee. Sistemul TOPFLEX a ramas sistemul preferat de clientii nostri pentru cofrarea planseelor. Alcatuit din grinzi H20 si din popi de sprijin din otel, TOPFLEX este un sistem de cofrare flexibil si rentabil din punctul de vedere al costurilor si care poate fi adaptat oricarei forme geometrice, indiferent de inaltime. In acelasi timp, pentru cofrarea de plansee sunt tot mai solicitate si panourile TOPEC, data fiind calitatea si eficienta lor ridicate, demonstrate in cadrul proiectelor in care s-au folosit deja.

Turnurile de esafodaj ID 15 au cunoscut, de asemenea, o larga intrebuintare pe santierele din Romania pe parcursul acestui an, fiind utilizate atat in proiecte rezidentiale, civile si comerciale, cat si pe cele de infrastructura. Acestea au fost livrate pe santierele unor statii de epurare, la autostrazi, la reabilitarea Garii din Arad etc.

Pe langa sistemele deosebit de eficiente de care dispune, Hunnebeck Romania are expertiza si abilitatile necesare pentru a concepe solutii viabile si atunci cand anumite structuri nu pot fi construite folosind doar  echipamente standard. De pilda, in cazul Viaductului Calea Surii Mici (Sibiu), geometria mai putin obisnuita a pilei a impus realizarea unei confectii speciale. Hunnebeck Romania a pus la dispozitia clientului acest cofraj special, construit din grinzi H20 si foaie tego.


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI