Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 63 / 2014

Revista Masini si Utilaje pentru Constructii prezenta in cadrul emisiunii Metropolis difuzata pe Money Channel TV

Revista Masini si Utilaje pentru Constructii prezenta in cadrul emisiunii Metropolis difuzata pe Money Channel TV Revista Masini si Utilaje pentru Constructii a fost prezenta vineri, 31.10.2014, alaturi de Laurentiu Plosceanu, Presedinte ARACO si Adriana Ahciarliu, Secretar General ALB in cadrul emisiunii informative Metropolis moderata de Constantin Opris si difuzata de pe postul TV, Money Channel.

Emisiunea a fost impartita in trei teme principale: Atragerea de fonduri pentru constructii, relansarea pietei constructiilor si finantare, garantare si asigurare in constructii. Toate cele trei teme au fost generate de dezbaterile avute in cadrul celei mai recente conferinte pe care revista Masini si Utilaje pentru Constructii a organizat-o la sfarsitul lunii octombrie pe tema ,,Finantare, Garantare si Asigurare - clasic versus inovatie, catre 2020!". Invitatii prezenti au facut o radiografie pertinenta a sectorului de constructii in 2014, pe mai multe paliere de la realizarile companiilor de constructii la finantare si vanzari de utilaje.

Inregistrarea emisiunii o puteti urmarii la link-ul urmator: http://www.youtube.com/watch?v=qWaGs6wkUsY 

Filmul conferintei ,, Finantare, Garantare si Asigurare - clasic versus inovatie, catre 2020!" il puteti urmari la link-ul urmator: https://www.youtube.com/watch?v=mO78qfYzPTA

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI