Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 64 / 2014

Statul - cel mai prost partener al oricarui transportator

Statul - cel mai prost partener al oricarui transportator Dupa cum stiti, transportul rutier in constructii in Romania are multe plusuri, dar pe langa toate aceste plusuri, are si multe probleme cu care se confrunta. Pentru a intelege mai bine am stat de vorba cu Ilie Raduta, presedintele Asociatiei Transportatorilor Romani in Constructii (ATRC) si directorul general al companiei Transconstruct Co Snagov (TCS).

Masini si Utilaje: Cand a fost infiintata Asociatiei Transportatorilor Romani in Constructii (ATRC) si cati membri are in momentul de fata?
Ilie Raduta: Asociatiei Transportatorilor Romani in Constructii a fost infiintata in anul 2004. ATRC a avut initial 17 membri, dar in timp au ramas doar 10 dintre membrii fondatori. Asociatia nu a avut niciodata membri implicati politic, tocmai de aceea nu a reusit sa creasca foarte mult ca si numar si nici nu ne dorim ca imaginea ATRC sa fie asociata cu cea a imaginii politice romanesti, dar suntem convinsi ca vor veni si vremuri bune pentru cei care cu adevarat traiesc din munca proprie si nu sunt partasi la toate combinatiile distructive pe care le vedem zi de zi. (Puteti citi continuarea in numarul de decembrie 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)
Anul XII, nr. 141, nov 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
PARTENERI