Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 64 / 2014

Forezele pneumatice GRUNDOMAT isi demonstreaza precizia

Forezele pneumatice GRUNDOMAT isi demonstreaza precizia Voltrak SRL este reprezentant exclusiv pe piata din Romania al producatorului german Tracto-Technik pentru echipamentele de subtraversare fara sant deschis. Bazate pe o experienta de peste 50 de ani in domeniul forajului orizontal, utilajele de subtraversari fabricate in Germania de compania Tracto-Technik, reprezinta cea mai buna alegere pentru instalarea perfecta a conductelor.

Printre cele mai cunoscute echipamente de foraj orizontal dirijat sunt forezele pneumatice GRUNDOMAT. Acestea se caracterizeaza prin performanta, precizie, stabilitatea forarii si eficienta. De asemenea, forezele GRUNDOMAT sunt perfect adaptabile diferitelor conditii de sol. Forezele GRUNDOMAT sunt deja la a saptea generatie, ceea ce inseamna ca s-a lucrat constant la imbunatatirea performantei acestora astfel incat ele sa raspunda celor mai exigente cerinte.

Cu ocazia proiectului de bransare a caselor din orasul Buftea la reteaua de apa potabila, compania  VOLTRAK SRL a avut ocazia sa demonstreze eficienta forezei GRUNDOMAT. Pentru a realiza racordul la conducta principala, tevi din PE cu diametrul exterior de 20 mm, reprezentand bransamentul respectiv, trebuie sa traverseze strazile. Demonstratia s-a efectuat pe strada Iuliu Maniu iar lungimea unei subtraversarii a fost de 7 m. (Puteti citi continuarea in numarul de decembrie 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI