Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 64 / 2014

Heavy is easy - by Holleman

Heavy is easy - by Holleman Holleman, cea mai importanta companie din industria transporturilor grele si agabaritice de pe piata din Romania si din Estul Europei, este un nume cu o rezonanta internationala, specializata in transporturi agabaritice si cu greutati depasite, interne si internationale, project cargo si mutari industriale. Una dintre cele mai importante persoane, care sta in spartele succesului companiei Holleman, este George Nita - Director General Holleman Group. Astfel, am putut sta de vorba cu acesta si am relizat special pentru cititorii revistei un scurt interviu.

Masini si Utilaje: Cand si cum ati inceput sa lucrati in transportul agabaritic?
George Nita: Activitatea mea in transporturi agabaritice a inceput in 1997, cand aveam 29 de ani, dupa ce am cunoscut firma mama Holleman, din Olanda.

Masini si Utilaje: Pe langa transporturi agabaritice, mai aveti si alte servicii?
George Nita: Principala activitate este reprezentata de transporturile grele, agabaritice si speciale, cu o pondere de aproximativ 70% din totalul cifrei de afaceri, la care se adauga serviciul de mutari industriale, instalari de turbine eoliene, transport fluvial, dar toate acestea sunt cumva complementare. De exemplu la transportul special, greu si agabaritic vine in ajutor partea de manipulari cu echipamente specializate. Incepand cu 2011 am dezvoltat si serviciul de instalari de turbine eoliene.(Puteti citi continuarea in numarul de decembrie 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI