Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 65 / 2015

We have a CRUSH on them!

 We have a CRUSH on them! ANALIZA M&U: Solutii actuale de concasare si sortare

Solutiile noi de concasare si sortare a materialelor minerale sunt dezvoltate in conformitate cu ultimele idei de conceptie si design ale acestor echipamente robuste, destinate prelucrarii materialelor dure, in conditii dintre cele mai diferite. Iar cresterea productivitatii si reducerea costurilor de operare sunt caracteristici-cheie pe care toti marii producatori de echipamente de pe piata le au in vedere.

Procesul de concasare urmareste sfaramarea materialelor minerale si modificarea dimensiunilor lor pentru a se potrivi fazei tehnologice ulterioare. Astfel, in functie de scopul si metoda folosita, concasoarele pot fi mobile, semimobile si stationare, cu falci, cu impact (cu ax vertical sau orizontal), cu con girator si altele. Un echipament cu falci este de obicei utilizat in concasarea primara. Impactorul se preteaza unor aplicatii ce presupun desfasurarea unui proces de concasare secundara, rezultand agregate cu forma cubica, aceste echipamente caracterizandu-se prin rapoarte mari de reductie, produse finite de forma cubica si o cantitate mare de material fin rezultat (in anumite aplicatii, impactorul se poate folosi cu succes si in concasarea primara).

La randul lor, concasoarele cu con sunt unitati necesare spargerii materialelor extrem de abrazive, deoarece rata de uzura a conului este mai mica decat cea a impactorului. Asadar, multitudinea de utilaje de pe piata acopera o paleta larga de aplicatii, pentru care tehnologia a gasit solutii tot mai eficiente privind consumul, fiabilitatea si productivitatea. (Puteti citi continuarea in numarul de februarie 2015 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI