Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 65 / 2015

Jungheinrich - nominalizata la toate categoriile IFOY 2015

 Jungheinrich - nominalizata la toate categoriile IFOY 2015 Inca o data, Jungheinrich isi afirma capacitatea de inovare in domeniul stivuitoarelor, al echipamentelor pentru depozite si al solutiilor sofisticate de intralogistica, in acest an, la Premiile internationale anuale pentru stivuitoare – International Forklift Truck of the Year (IFOY) 2015.

Compania din Hamburg a fost nominalizata pentru premii la toate cele patru categorii de catre juriul international, compus din experti de inalta clasa. ,,Acest lucru subliniaza pozitia de lider detinuta de Jungheinrich in domeniul intralogisticii. Cel mai important este ca beneficiile substantiale asigurate clientilor de produsele si serviciile noastre stabilesc un standard", atrage atentia Dr. Lars Brzoska, membru al Consiliului de Administratie al Jungheinrich, responsabil cu vanzarile.

Utilajul Jungheinrich participant la categoria ,,Stivuitoare contrabalansate de pana la 3,5 tone" este electrostivuitorul EFG S30s, alimentat de la baterii. Locul central in organizarea generatiei precedente era ocupat de operator.(Puteti citi continuarea in numarul de februarie 2015 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI