Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 7 / 2009

Volvo a deschis o nouă uzină de producție în Rusia

Grupul Volvo realizează investiții strategice pe termen lung în Rusia, deopotrivă în rețeaua de service si distribuție, dar și în sectorul industrial.

Volvo Trucks a pus la punct în urmă cu șase ani la Zelenograd, în apropierea Moscovei, o uzină de asamblare autocamioane, cu o capacitate de 500 de camioane pe an, care însă devenise insuficientă pentru cererea foarte mare înregistrată pe piața din Rusia.

Noua unitate de producție este situată în Kaluga, la 200 km S-V de Moscova și va produce autocamioane pentru Rusia și piețele vecine din Comunitatea Statelor Independente, acolo unde taxele vamale au fost modificate începând cu 12 ianuarie 2009, variind în funcție de tipul camionului între 5 și 25 %. Noua uzină are o capacitate de producție de 10.000 autocamioane Volvo și 5.000 autocamioane Renault. Linia de montaj final va fi aprovizionată din Suedia cu motoare, cutii de viteze și cabine.
Volvo numără în Rusia un număr de 39 de centre service autorizate, inclusiv două centre proprii Volvo Trucks în St. Petersburg și Moscova, urmând ca în acest an să fie deschis în Kaluga un al treilea centru propriu.

Anul XII, nr. 140, oct 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
PARTENERI