Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 7 / 2009

Pe scurt din revista „Maşini şi Utilaje pentru Construcţii“

Lansarea sediului MHS Truck&Bus la Sibiu

Lansarea sediului MHS Truck&Bus la Sibiu MHS Truck&Bus, importatorul general MAN vehicule comerciale pentru România a inaugurat la începutul lunii februarie un nou sediu la Sibiu. Pornind de la principiul că o criză pleacă aşa cum a şi venit, dar afacerea rămâne, importatorul general MAN pentru România dovedeşte că este o firmă solidă. Astfel, investiţia de la Sibiu de 6,5 mil. EUR reprezintă şi o oportunitate pentru crearea a 60 de locuri noi de muncă.

Această iniţiativă a atras atenţia a oficialităţilor locale, care au participat la deschiderea noii reprezentanţe fără a ţine cont de culoarea politică, toţi fiind de acord că astfel de investiţii trebuie sprijinite mai ales în momentele de criză economică. Prezent la eveniment Vasile Blaga, ministrul pentru Dezvoltare Regională a declarat că guvernul va sprijini orice iniţiativă care aduce noi locuri de muncă.

Noul centru MAN se întinde pe o suprafaţă de 23.400 mp şi cuprinde un service cu opt linii de lucru: trei de reparaţii şi inspecţii, trei pentru tinichigerie şi vopsitorie, una de diagnostic şi una pentru autobuze/autocare. Cu o suprafaţă totală construitǎ de 2.855 mp, noul service corespunde tuturor standardelor MAN. La acesta se adaugǎ 500 mp alocaţi birourilor şi un total de 3.000 mp pentru depozitul întins pe trei niveluri, special proiectat pentru a putea deservi toate centrele de service MAN din România. În plus, noul sediu MHS Sibiu Truck & Bus gǎzduieşte centrul de vânzǎri şi service pentru vehicule comerciale second hand. În noul centru de la Sibiu se vor putea efectua servicii complexe precum verificarea frânelor şi a direcţiei, inspecţii finale, verificarea emisiilor de gaze sau tinichigerie şi vopsirea caroseriei.

Planurile de viitor ale importatorului MAN în România nu se opresc însă aici. În acest an vor mai fi inaugurate alte două noi sedii la Cluj şi Bacău, prin acestea MHS reuşind să acopere între teritoriul ţării şi să fie prezent acolo unde clienţii au nevoie.

De altfel ultimii ani au marcat o dezvoltare rapidă a reţelei de service MAN, care numără în prezent 10 locaţii: MHS Truck & Bus (Militari) - Bucureşti, MHS Otopeni Truck & Bus (Otopeni) - Bucureşti, MHS Braşov Truck & Bus - Braşov, MHS Timişoara Truck & Bus - Timişoara, MHS Sibiu Truck & Bus - Sibiu, Gig Impex - Oradea, Trado Motors - Iaşi, Panauto - Piatra Neamţ şi Alicomtex Slatina, MHS Cluj Truck & Bus.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI