Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 7 / 2009

Trimble și Liebherr parteneri pentru European Roadshow

Trimble și Liebherr parteneri pentru European Roadshow Îmbinând tradiția și calitatea germană și experiența de peste 30 de ani în conceperea sistemelor de poziționare prin satelit, Liebherr și Trimble au pus bazele unui parteneriat solid.

Deși parteneriatul dintre cele două companii există de mai mult timp, anul acesta pentru prima dată Trimble va participa în calitate de partener tehnologic la deja tradiționalul Liebherr RoadShow. Caravana va începe la sfârșitul lunii martie și timp de două luni va traversa Austria, Republica Cehă, Italia și Ungaria și se va opri în șapte locații. Utilajele producătorului Liebherr vor fi toate echipate cu sisteme sisteme de poziționare și control marca Trimble.

Special pentru Liebherr Trimble a lansat opțiunea Trimble Ready,care are deja incluse din fabricație console și cabluri pentru componente, pentru a reduce timpul necesar instalării sistemelor.

Vizitatorii caravanei Liebherr vor putea vedea o largă varietate de configurații ale sistemelor Trimble montate pe buldozerele Liebherr, de la convenționalul sistem laser Trimble GCS400, la modelul Dal GPS Trimble GCS900 și până la mult mai precisul model 3D GCS900 dotat cu UTS(Universal Total Station).

Trimble GCS900 Grade Control System UTS (unique total station) oferă operatorului posibilitatea să poziționeze utilajul cu o acuratețe milimetrică din mai puține mișcări. Cu sistemul GCS900 informațiile de proiectare și indicațiile în direct de tăiere/umplere sunt afișate în cabină astfel că excavările se pot desfășura în siguranță chiar și pe timp de noapte.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI