Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 7 / 2009

New Holland Construction- din grijă pentru client

New Holland Construction- din grijă pentru client Participarea New Holland Construction, companie a grupului Fiat la Intermat 2009 confirmă misiunea producătorului de utilaje pentru construcții, de a se afla în contact permanent cu cerințele clienților și de a le oferi acestora soluții adaptate perfect nevoilor lor. Astfel New Holland oferă o gamă completă compusă din utilaje extrem de robuste și fiabile care respectă întru-totul normele de mediu în vigoare și sunt capabile să răspundă cerințelor clienților din toată lumea, indiferent de tipul de aplicație pentru care sunt folosite.

Printre modelele expuse la Intermat se vor afla și utilaje din gamele care au făcut istorie de-a lungul timpului, de la excavatoare, buldozere și încărcătoare frontale pe pneuri la buldoexcavatoare, cu aplicații specifice fiecărui sector în parte. De asemenea vor mai fi prezentate și excavatoarele special proiectate pentru aplicații de demolări, cu lungimi ale brațelor care variază între 18 m și 25 m, dar care pot fi transformate foarte rapid și ușor în utilaje standard.

Pentru lucrările din zonele urbane New Holland a adus pe piață un produs exclusiv-modelul E150B Blade Runner, excavatorul care combină caracteristicile a două utilaje: buldozer și excavator, într-o singură unitate permițând o săpare rapidă și ușoară, dar și o încărcare mai rapidă și mai puțin costisitoare a materialelor în partea din spate.


Pe lângă revizuirea completă a gamei de produse care se va încheia înainte de sfârșitul anului 2010, brand-ul New Holland va oferi clienților un alt beneficiu: "o inimă nouă" pentru toate utilajele. Toate produsele New Holland vor fi echipate cu motoare care oferă utilizatorilor nivelul optim de ardere pentru a dezvolta puterea necesară, un consum de combustibil redus și performanțe de excepție indiferent de mediu și tipul de aplicație.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI