Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 8 / 2009

HARDOX - uzura inseamna bani

HARDOX - uzura inseamna bani

Gasirea modalitatilor de reducere a costurilor si in acelasi timp de mentinere a calitatii reprezinta un lucru vital pentru fiabilitatea pe termen lung a companiei, in special intr-o lume in care preturile produselor si cheltuielilor de exploatare a minelor, balastierelor sau a carierelor fluctueaza. Un cost considerabil pentru exploatarea carierelor si a minelor il reprezinta cel pentru intretinerea si inlocuirea echipamentelor afectate de uzura. Inca de la inceputul anilor 1960, s-a manifestat interesul fata de problemele generate de efectele uzurii. Incercarea de solutionare a acestora a determinat o cooperare stransa intre industria producatoare de otel si industria miniera.

Produsele HARDOX, care sunt fabricate de compania suedeza SSAB Oxelösund (www.ssab.com), au devenit de-a lungul timpului un exemplu pentru toate otelurile rezistente la uzura.

Reprezentantii directi ai producatorului suedez sunt acum in Romania, pentru a oferi solutiile optime pentru utilizarea otelurilor HARDOX. Astfel, rezistenta mare la abraziune a produselor HARDOX face ca acest otel sa fie utilizat intr-un numar mare de aplicatii, precum cele pentru autobasculante, cupe, containere, blindaje, concasoare de roca, piatra sau carbune, transportoare, jgheaburi.

Gradele de otel HARDOX sunt utilizate in mod amplu atat la cupe de incarcatoare cat si de excavatoare. Pentru lamelele frontale, partile laterale si colierele de uzura, HARDOX 500 este alegerea excelenta in timp ce HARDOX 400 sau HARDOX 450 se poate utiliza la restul cupei.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI