Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 8 / 2009

Multimax de la Faymonville, lider de piata

Multimax de la Faymonville, lider de piata Trailerele incep sa devina o prezenta din ce in ce mai des intalnita pe soselele din Romania. Premisele au fost constituite de nevoia de a reloca des utilajele (multe dintre ele fiind strict specializate pentru anumite lucrari deci, de dimensiuni si greutati mari), precum si de necesitatea de a transporta componente industriale de dimensiuni agabaritice, spre clienti din Romania sau din tarile vecine. Corelat cu un parc de transport imbatranit, multe trailere autohtone vechi de zeci de ani fiind inca in dotarea companiilor de transport romanesti, cererea de semiremorci agabaritice este in crestere, chiar si in conditiile economice actuale.

Trecerea spre noi vehicule de transport de mare capacitate se face treptat, noile reglementari legislative in vigoare, ce impun taxe de drum consistente, obligand utilizatorii acestor mijloace de transport sa coreleze fiecare tip de trailer cu o anumita aplicatie. Pentru utilizatorii finali, un element important este acela ca trailere de ultima generatie, mai ales cele de marca, au totdeauna garantia unei functionari indelungate, orice stationare nejustificata presupunand costuri suplimentare foarte mari in cazul transporturilor agabaritice.

In ceea ce priveste trailerele, in anul 2008, liderul de piata de necontestat in tara noastra a fost Faymonville, cu produsul MULTIMAX, unicul importator in Romania al acestei marci fiind societatea AUTOCONSTRUCT SRL. Argumentele cumparatorilor au fost aceleasi: MULTIMAX este un trailer versatil si universal, putand fi utilizat pentru o gama variata de produse de transportat.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI