Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 9 / 2009

Un nou Volvo Truck Center în Brașov

Un nou Volvo Truck Center în Brașov  Joi, 7 mai 2009, Volvo Romania a inaugurat oficial noul Volvo Truck Center din Brașov. Acest centru reprezintă o investiție proprie și face parte din planul strategic de dezvoltare pe termen lung în România.

Noul centru este situat la ieșirea din orașul Brașov, spre Pitești, ocupând o suprafață totală de 15.000 mp. Cu o suprafață construită de 2.500 mp, noul centru dispune de spații alocate birourilor, săli de pregătire pentru tehnicieni, depozit de piese și un spațiu generos aferent lucrărilor de service. Atelierul service este dotat cu cele mai moderne echipamente de diagnoză și control, scule și dispozitive speciale Volvo, capabile să facă față oricăror situații:

De asemenea, o noutate remarcabilă în acest domeniu o reprezintă sistemul de elevatoare hidraulice integrat în pardoseala atelierului.

În prezent Volvo Romania dispune de o rețea de 7 centre service autorizate, din care 3 sunt investiții proprii, în București, Cluj și Brașov, iar celelalte 4 reprezintă investiții realizate împreună cu parteneri locali, în Deva, Timișoara, Bacău și Pitești. Populația de autocamioane Volvo din România este astăzi de peste 11.000 vehicule.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI