Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 9 / 2009

Pe scurt din noul număr al revistei

CASE - Interviu VIP

CASE - Interviu VIP O expoziție de talia Intermat oferă și șansa destul de rară ca directorii generali ai celor mai mari firme de utilaje pentru construcții să se întâlnească direct cu ziariștii. În standul de mari dimensiuni al producătorului american CASE Contruction Equipment din cadrul Intermatam stat de vorbă cu domnul Jim McCullough, CEO Case Construction Equipment Global , și am văzut cele mai recente realizări ale constructorului, materializate în utilaje pentru construcții, dar și o gamă diversificată de accesorii.

În cadrul discuției a fost abordată și tema actualei crize economice mondiale și implicațiile pe care aceasta le are în sectorul construcțiilor.

"În ciuda acestei situații, trebuie să ai grijă întotdeauna ca problemele să nu îl influențeze și pe clientul tău, să îl ții departe de acestea. Clientul trebuie să fie întotdeauna mulțumit, să îi oferi aceleași produse și servicii ca și până atunci, nu trebuie să îi arăți ca ești afectat, este necesar să faci față cerințelor sale indiferent care ar fi situația” spunea domnul McCullough.

Case deține fabrici atât în China, cât și în Brazilia, iar în Statele Unite compania se află în plină dezvoltare, întrucât există proiecte de lucrări pentru infrastructură și construcții ce vor fi lansate, evoluția fiind una favorabilă. Pe de altă parte Europa prezintă un mare potențial și este locul unde compania se poate dezvolta, însă lucrurile nu merg în direcția dorită de către producători, aici înregistrându-se căderi ale pieței și de 80%, cum a fost cazul Spaniei.

O soluție pentru fiecare țară o reprezintă angajamentele guvernamentale precum și strategiile de sprijinire a întreprinderilor din partea statului, crede CEO-ul Case Construction Equipment Global.

Mai mulți producători americani s-au orientat către China, care prezintă o serie de oportunități, chinezii fiind din acest punct de vedere un exemplu al modului în care își gestionează banii, atât ei ca popor cât și guvernul acestuia.

Standul CASE a oferit specialiștilor din domeniul construcțiilor o nouă serie de excavatoare cu braț lung special construite pentru a fi utilizate în activități extrem de dure. Seria de excavatoare long-reach a fost reprezentată prin modelul CX240B LR de 28 tone special construit pentru a asigura o rază de acțiune de până la 18,32 m și o adâncime maximă de săpare de 14,56 m.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI