Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 9 / 2009

PTH -un nou nume pe piața utilajelor de construcții

 

Pentru compania austriacă Profiteam Holzer, o întreprindere de familie din Neuberg pe Mürz a considerat piața românească a utilajelor de construcții o oportunitate care trebuia fructificată, astfel că la începutul lunii aprilie a avut loc lansarea oficială a reprezentanței PTH în România. La eveniment au participat jurnaliști și potențiali clienți, care au avut ocazia să vadă de ceea ce sunt în stare utilajele și echipamentele și mai ales cât de repede și bine se construiește un drum folosind metoda PTH.

Specialiștii PTH au dezvoltat astfel o alternativă economică bazată pe protecția mediului, proiectând și fabricând o gamă completă de utilaje pentru reabilitarea străzilor, drumurilor forestiere și alpine, din care fac parte scarificatorul PTH ripper, concasorul PTH crusher, precum și grederul PTH speed grader.

Ceea ce diferențiază utilajele PTH de altele existente pe piață sunt tipul de oțel folosit, un oțel folosit, aliaj special, în lume existând numai trei cuptoare unde se poate produce acest material extrem de rezistent. Cuțitele concasorului sunt realizate în Germania, la fabrica Petic, care produce special pentru PTH "cuțitele norvegiene", denumite astfel pentru că se spune că în Norvegia sunt cele mai dure roci și pentru că primul concasor PTH vândut a fost unei companii din Norvegia. La Petic există un laborator unde sunt testate și concepute oțelurile cu cea mai mare duritate. Pneurile utilajelor sunt produse în Finlanda și sunt la rândul lor pneuri speciale, cu îmbrăcăminte de oțel.

În gama PTH există patru tipuri de concasoare: PTH crusher 200, PTH crusher 250 Special, PTH crusher 2000 HD și PTH crusher 2500 HD. Concasoarele mobile PTH se pot monta pe orice tip de cap tractor care dezvoltă o putere de minim 160 CP.

Pe viitor va exista o bază materială în România, unde se vor găsi piese de schimb și va fi realizat service-ul, dar și fără o magazie de piese de schimb în România clienții nu au de ce să se teamă, o comandă ajungând din Austria în România la client în maxim 3 zile.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI