Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 9 / 2009

Sany deschide prima fabrică în Europa

Sany deschide prima fabrică în Europa  Încetul cu încetul, firmele din China intră și în peisajul construcțiilor. După aparatura electrică și electronică, jucării, îmbrăcăminte, șamd... acestea atacă tot mai susținut piața Europeană a utilajelor. Chiar dacă la Intermat nu au construit un adevărat China Town expoziția de la Paris a găzduit mai puține firme din China, dar cu standuri mult mai bine conturate, conducătorii acestor companii având și o politică de expansiune a vânzărilor bine pusă la punct.

Producătorul chinez Sany a participat la Intermat cu două standuri tematice de mari dimensiuni, unul nefiind suficient pentru a prezenta toate utilajele propuse pieței din Europa. Grupul Sany a fost fondat în anul 1989 și de atunci gama de produse s-a extins continuu.

În prezent producătorul chinez are în plan dezvoltarea unei serii de utilaje și echipamente tehnice special pentru Europa, dar proiectul încă nu a fost finalizat. Sany a achiziționat deja o suprafață mare de teren în Germania, unde s-au pus bazele unei fabrici în care se vor asambla utilajele și unde se vor produce și anumite componente. În Germania se vor produce pompele de beton, dar și gama de excavatoare și se vor asambla pe viitor și macaralele turn sau macaralele mobile. De asemenea în Germania va exista un departament responsabil pentru cercetare și dezvoltare. Construcția fabricii propriu-zise va începe în luna septembrie, cel târziu octombrie și va fi gata în primăvara anului 2010.

Prin deschiderea acestei fabrici în Europa, concernul chinez dorește să-și consolideze poziția pe această piață. Asamblarea componentelor la fabrica din Germania va aduce și economii pe partea de transport, sunt de părere reprezentanții Sany, întrucât în acest moment o serie de componente electronice sau hidraulice sunt acum luate de la marii producători europeni.

În România reprezentantul Sany este societatea Ret Utilaje, cea care se ocupă atât de comercilizarea utilajelor cât și de realizarea întreținerii și reparațiilor. Dealerul Sany în România are deja un stoc de piese de schimb, orice componentă putând fi livrată în 24 de ore. Cum pompele de beton necesită un service urgent, orice oră de întârziere riscând întărirea betonului pe conducte și în sistemul de pompare, Ret Utilaje are oameni bine pregătiți pentru astfel de intervenții urgente, zi și noapte, toți mecanicii fiind specializați în China, la sediul Sany.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI