Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 115

Succes dincolo de orice asteptari pentru cea de-a 5 editie a GIS - "The Italian Cranes & Access and Heavy Transport Show"

12.10.2015
Succes dincolo de orice asteptari pentru cea de-a 5 editie a GIS -
Cea de-a cincea editie a GIS s-a inchis sambata, 3 octombrie, cu cifre remarcabile: expozitia a fost vizitata de peste 6.000 de profesionisti calificati din Italia si din strainatate. Spre marea satisfactie a organizatorilor, numarul de expozanti a fost dublu fata de cel de la editia din 2013, incluzand un numar de standuri impresionante si expozitii in aer liber, precum si cateva premiere mondiale de utilaje si echipamente.

La expozitia de la Piacenza au participat peste 180 de expozanti, reprezentand peste 240 de marci, si au fost expuse peste 100 de automacarale, macarale pe senile, platforme aeriene, sau telehandlere. De asemenea, vizitatorii au putut admira utilaje impresionante pentru manipularea containerelor, precum si tractoare si remorci pentru transport greu. De asemenea, a fost prezentata o masina speciala pentru ridicarea persoanelor cu handicap la aeroporturi.

Printre expozanti s-au gasit si producatori de sisteme alternative de ridicare, cum ar fi cricuri hidraulice sau sisteme de tip "portal", precum si un numar semnificativ de producatori locali si straini de piese de schimb si anvelope speciale pentru echipamente de ridicare si manipulare. De asemenea, este demn de remarcat cresterea numarului de furnizori de diverse componente, precum si companii specializate in lubrifianti, un sector esential nu numai pentru functionarea optima a echipamentului, ci si pentru siguranta utilizatorilor.

In concluzie, GIS 2015 a fost confirmat ca cel mai important eveniment pentru operatorii italieni si straini cu nevoi pentru ridicare, manipulare industriala si portuara si transport greu. Conform organizatorilor, acestia au gasit solutii la toate problemele lor, facand din GIS punctul ideal de intalnire pentru a materializa diverse colaborari. Publicul a participat la programul bogat in conferinte, in special sesiunile care au acoperit subiecte de logictica portuala si intermodala, inspectia periodica a utilajelor si echipamentelor si protectia muncii.

50 de asociatii si institutii din industrie au contribuit la succesul GIS 2015 cu sustinerea evenimentului (inclusiv sprijinul Ministerului Italian al Dezvoltarii Economice). De asemenea, a putut fi observata o tendinta optimista a pietei, datorita unor vizitatori care - pentru prima data in ultimii sase ani - au participat cu intentia clara de a achizitiona utilaje expuse, ceea ce reprezinta un semn bun atat pentru expozanti cat si pentru economia italiana in general. In final, organizatorii GIS au anuntat deja datele pentru urmatoarea editie a evenimentului, care va avea loc la Piacenza Expo de pe 5 pana pe 7 octombrie 2017.
Anul XIII, nr. 153, nov 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI