Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 116

Bauma isi extinde prezenta pe canalele de comunicare digitale

09.11.2015
Bauma isi extinde prezenta pe canalele de comunicare digitale
-Relansarea site-ului in iunie 2015
-Bauma este acum prezenta pe Facebook, Twitter, LinkedIn si Youtube


In timp pentru urmatoarea expozitie, Bauma si-a extins prezenta digitala. In afara de un nou site, cel mai mare targ din lume pentru utilaje de constructii, utilaje miniere, vehicule pentru  constructii si echipamente de constructii este, de asemenea, activ in  social-media. Urmatorul eveniment Bauma are loc la centrul de targuri si expozitii Messe Munchen in perioada de 11-17 aprilie 2016.

Relansarea site-ului

Site-ul Bauma a beneficiat de o relansare completa in iunie 2015, iar acum are un nou design receptiv. Acesta dispune de o navigare mai facila, astfel incat expozantii si vizitatorii pot gasi toate informatiile importante referitoare la targ dupa doar cateva click-uri. In plus, noul site garanteaza, de asemenea, disponibilitatea cuprinzatoare prin intermediul tuturor dispozitivelor mobile.

Bauma pe retelele sociale

In conformitate cu motto-ul “lucrurile bune vin la cei care asteapta”, Bauma este acum reprezentata pe diverse retele de socializare, cum ar fi Facebook (www.facebook.com/baumaOfficial ), LinkedIn (www.linkedin.com/company/bauma-official), Twitter (www.twitter.com/baumaOfficial) and YouTube (www.youtube.com/baumaMunich).

Ce inovatii si solutii vor fi prezentate? Ce tendinte si subiecte misca industria globala? Ce producatori si marci vor fi reprezentate la targ? Cei care sunt interesati vor gasi cele mai recente actualizari aici, in mod regulat.

Inregistrare vizitatori

Biletele la Bauma sunt acum disponibile online la www.bauma.de/trade-fair/visitors/purchase-ticket. Vizitatorii care se inregistreaza in avans nu numai ca economisesc bani, ci si vor lua parte automat la tombola Bauma. Acest lucru se aplica si vizitatorilor care solicita voucherele. Un alt avantaj de inregistrare in avans este ca vizitatorii nu trebuie sa astepte la ghisee cand ajung, ei pot intra direct.

Baza de date online a expozantului

Un alt instrument care ajuta vizitatorii sa se pregateasca pentru targ este lista expozantului, gasita la http://exhibitors.bauma.de/en. Cei care sunt interesati pot merge la “Hall Plan” pentru forma o idee despre salile si planul expozitiei in aer liber. “Exhibitor Search” ofera utilizatorilor informatii detaliate despre expozanti si produsele lor. Vizitatorii pot, de asemenea, sa realizeze o lista (Reminder List) pentru a se asigura ca sunt perfect pregatiti in prealabil.

Mai multe informatii despre Bauma: www.bauma.de
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI