Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 116

Goodyear "ThinkGoodMobility Challenge" provoaca tinerii din intreaga Europa sa impartaseasca viziunea lor despre viitorul mobilitatii

20.10.2015
Goodyear
Initiativa "ThinkGoodMobility Challenge" incurajeaza tinerii din Europa sa-si impartaseasca ideile despre cum trebuie abordate transportul sustenabil si provocarile mobilitatii in viitor.

Provocarea da cuvantul celor care ar putea sa modeleze viitorul mobilitatii in 2025, milenienii.

Un juriu independent alcatuit din experti din domeniul auto vor evalua proiectele, urmand sa recunoasca meritele celor mai bune 20 de proiecte, apoi celor mai bune 5, celor mai bune 3 si in fine celui mai bun proiect inscris in competitie.

Bucuresti, 19 octombrie 2015 - Goodyear, in parteneriat cu ThinkYoung, a lansat o noua initiativa, numita "ThinkGoodMobility Challenge". Aceasta incurajeaza tinerii din Europa sa isi impartaseasca cele mai bune solutii si idei privind modul in care trebuie abordate tendintele mobilitatii in viitor si provocari precum aglomerarea, sustenabilitatea, poluarea urbana, interconectivitatea, cresterea populatiei si siguranta rutiera.

Aceasta provocare vine ca urmare a studiului "ThinkGoodMobility",  in care stundentilor STEAM (de la stiinta, tehnologie, inginerie, arta si design si matematica) li s-a cerut sa identifice provocarile cheie pentru industria de automobile in 2025. Studiul a aratat ca tinerii din Europa nu vor sa fie priviti de generatiile viitoare ca generatia care nu a facut nimic. Provocarea cea mai des mentionata de catre milenieni a fost aceea de a gasi si fauri solutii pentru un transport rutier sustenabil cu un accent deosebit pe tehnologii prietenoase cu mediul. Cea de-a doua provocare in topul importantei a fost aceea de a ne asigura ca in 2025 vom conduce vehicule pe care sa ni le putem permite si care sa tina pasul cu cele mai recente tehnologii. Aceasta generatie digitala care a participat la acest studiu stie cat de importante sunt inovatia si conectivitatea, iar provocarea si-a propus sa ii aiba in vedere pe acesti tineri ambitiosi, entuziasti si creativi.

"La Goodyear lucram continuu pentru a crea anvelope si servicii care respecta cele mai inalte standarde in ceea ce priveste siguranta rutiera, inovatia si sustenabilitatea pentru a face fata cerintelor pietei de azi si din viitor. De aceea Goodyear, impreuna cu ThinkYoung, invita conducatorii auto ai viitorului sa impartaseasca viziunea lor privind o mobilitate inteligenta si sustenabila in 2025 si sa intre in competitie pentru cea mai buna solutie", a spus Carlos Cipollitti, General Director la Centrul pentru Inovare al Goodyear din Luxembourg.

Acesti conducatori auto ai viitorului sunt invitati sa impartaseasca idei inteligente, accesibile si eficiente despre:

Mobilitate SUSTENABILA: propuneri/idei  pentru a construi masini sustenabile cu un accent deosebit pe tehnologiile eco-frendly
Mobilitate INTELIGENTA: propuneri/idei  pentru a construi o masina inteligenta, accesibila, echipata cu cele mai recente tehnologii si cu cele mai ridicate niveluri de conectivitate.     
    
Pentru a lua parte la aceasta noua provocare lansata acum in Europa, cei care se inscriu trebuie sa fie mai intai studenti admisi la o universitate, sa aiba varsta intre 18 si 30 de ani implinita inainte de 15 decembrie a.c. Un juriu independent de experti din industria automotive, printre care se numara figuri marcante din aceasta industrie, oameni de stiinta si reprezentanti ai publicatiei WIRED, precum si reprezentanti ai Goodyear si Think Young, va evalua toate propunerile primite.

In cadrul acestei competitii si dincolo de recunoasterea primite din partea juriului, un candidat al carui proiect se va califica ca fiind unul cu totul deosebit, cu o propunere care sa poata scoate in evidenta o intelegere profunda si o perspectiva unica asupra viitorului mobilitatii, va putea intra intr-un program de internship de 6 luni la Centrul pentru Inovare al Goodyear din Luxemburg. 

Invitam toti conducatorii auto ai viitorului sa intre si sa viziteze pagina AICI.
Termenii si conditiile detaliate ale acestei provocarii, inclusiv conditiile si cererile de participare, sunt prevazute in sectiunea Termeni si Conditii disponibila online.
Anul XIII, nr. 153, nov 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI