Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 116

Katarzyna Zawodna este noul Business Unit President al Commercial Development Europe

10.11.2015
Katarzyna Zawodna este noul Business Unit President al Commercial Development Europe
Katarzyna Zawodna ii succede lui Claes Larsson in pozitia de Business Unit President pentru Skanska Commercial Development Europe, incepand cu data de 1 ianuarie 2016.

"Katarzyna si-a indeplinit cu succes atributiile ca Managing Director pentru Skanksa Property Poland, care a inregistrat cresteri semnificative in cele 6 regiuni pe care activeaza. Ea este un adevarat creator de piete, cu o puternica orientare catre client, iar abilitatile sale de leadership si de business vor fi extrem de importante pentru rolul ei de conducere a CDE catre noul plan de business", spune Claes Larsson, Executive Vice President Skanska AB.

Pozitia ocupata pana acum de catre Katarzyna va fi atribuita lui Arkadiusz Rudzki, care va fi noul Managing Director al Skanska Property Polonia. Arkadiusz este in prezent Key Client Director CDE.

Claes Larsson continua sa detina pozitiile de Executive Vice President si membru al Senior Executive Team din cadrul Skanska, fiind responsabil de unitatile comerciale in cadrul Commercial Development.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI