Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 116

Krone aproba noile anvelope de iarna Goodyear ULTRA GRIP MAX T pentru remorcile sale

21.10.2015
Krone aproba noile anvelope de iarna Goodyear ULTRA GRIP MAX T pentru remorcile sale
Prima echipare originala a noilor anvelope pentru remorci

Bucuresti, 21 octombrie 2015 - Krone a devenit primul producator de remorci de camion care ofera cele mai recente anvelope de iarna de la Goodyear ca echipare originala. Recunoscutul producator a aprobat anvelope Goodyear ULTRA GRIP MAX T in dimensiunile 385/65R22.5 si 385/55R22.5 pentru remorcile destinate operatiunilor ce urmeaza sa fie desfasurate in conditii severe de iarna.

"Suntem foarte incantati ca producatorul Krone a devenit primul producator de remorci care a aprobat cea mai recenta anvelopa Goodyear, ULTRA GRIP MAX T", a  spus Peter Platje, Director OE Sales Truck Tires Goodyear Dunlop EMEA. "Excelenta performanta de iarna, pe care noile noastre anvelope Goodyear ULTRA GRIP MAX o ofera, ajuta vehiculele sa opereze si sa ramana in miscare in conditii severe de iarna."

Noua gama de anvelope de iarna pentru camion, ULTRA GRIP MAX, ofera o aderenta pe zapada cu pana la 40% mai mare cand anvelopa este pe jumatate uzata  si un kilometraj cu pana la 15% mai mare. Anvelopa pentru axa de directie ULTRA GRIP MAX S si anvelopa pentru axa de tractiune ULTRA GRIP MAX D sunt anvelope de camion dedicate pentru iarna si au inscriptionate atat insemnul muntelui cu 3 piscuri si fulgul de nea (3PMSF), care este insemnul oficial pentru anvelope de iarna, cat si simbolul M+S. Chiar si atunci cand anvelopele sunt 50% uzate, acestea inca se califica pentru insemnul 3PMSF. Cu aceasta trasatura specifica, noua linie de anvelope de iarna pentru vehicule comerciale de la Goodyear tine camioanele in miscare si confera starea de spirit necesara de care au nevoie atat conducatorii de camion cat si operatorii de flote. 

Anvelopa pentru trailer ULTRA GRIP MAX T a fost dezvoltata pentru a face fata conditiilor dure de iarna si poarta atat insemnul 3PMSF cat si simbolul M+S. Specificatiile complete ale anvelopelor care sunt montate de Krone sunt 385/65R22.5 160 K 158 L si 385/55R22.5 160 K 158 L.

Pentru mai multe informatii despre Goodyear si produsele sale, vizitati www.goodyear.ro

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
 

PARTENERI