Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 116

Oportunitate de promovare gratuita la Project Iran 2016

12.11.2015
Oportunitate de promovare gratuita la Project Iran 2016
Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania va invita sa participati, ca si expozant, in Pavilionul National al Romaniei de la targul international Project Iran, in perioada 25.04 - 28.04.2016, cel mai important eveniment din regiune dedicat sectorului constructiilor.


Project Iran
este cel mai mare targ de profil din regiune, care reuneste companii importante, regionale si locale. La editia din 2015 au participat expozanti din peste 15 tari, precum Austria, Belgia, China, Cehia, Franta, Germania, India, Iran, Italia, Rusia, Spania, Turcia, Emirate Arabe etc.


Pavilionul organizat in 2016 este prima actiune organizata a unei ramuri industriale din Romania
, ramura ce tine cont de noile conditii din zona. Iranul are frontiere terestre si maritime cu 15 tari, care permit acces facil la o populatie diversificata de peste 300 de milioane, a carei putere de cumparare este in crestere, intr-un moment de stagnare in economia globala. Abundent in resurse naturale, cu o economie diversificata, cu o structura industriala vasta si cu populatie tanara educata, Iranul va deveni liderul regiunii in urmatorii ani prin prisma cresterii investitiilor in infrastructura si constructii. Tara se confrunta cu o lipsa acuta de locuinte: cererea este de aproximativ 1,5 milioane de unitati de locuinte pe an, in timp ce numai 200.000 de unitati sunt finalizate anual.

Targul este organizat cu sprijinul Ministerului Economiei, al Consiliului de Export al Romaniei si in conformitate cu legislatia in vigoare privind participarea la targuri internationale, iar cheltuielile privind organizarea vor fi  suportate 100% de la bugetul statului (cheltuieli de grup pentru reprezentare si protocol, inchiriere spatiu si dotari specifice acestuia, transport mostre, materiale si documentatie de promovare, cheltuieli  minime pentru reclama, publicitate si realizarea programului promotional, mediatizarea evenimentului in presa locala, realizarea si transportul materialelor de promovare de grup ale firmelor). Firmele interesate sunt rugate sa depuna documentele in original pana la data de 10 decembrie 2015.

 Pentru informatii suplimentare persoana de contact este Anca Vandici, email:anca.vandici@apmcr.org.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI