Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 116

Skanska vinde cea de-a doua cladire din Bucuresti cu 47 milioane Euro

10.11.2015
Skanska vinde cea de-a doua cladire din Bucuresti cu 47 milioane Euro
Skanska anunta vanzarea cladirii B din Green Court Bucharest. Cladirea a fost achizitionata de catre Globalworth Real Estate Investments Ltd. Valoarea tranzactiei este aproximata la 47 milioane Euro, iar incheierea tranzactiei este stabilita pentru ultimul trimestru din 2015.
 
Green Court Bucharest este un proiect de birouri moderne, de clasa A, localizat in cel mai nou district de business al capitalei si a fost dat in folosinta in aprilie 2015. Suprafata inchiriabila a cladirii B este de circa 18,600 mp, iar cladirea este deja peste 80% inchiriata catre companii importante precum Sanofi Romania, Adecco Romania, Carrefour Romania, Colgate Palmolive Romania, RINF Outsourcing Solutions.

"Imi face placere sa anunt vanzarea celei de-a doua cladiri din Green Court Bucharest, la doar un an de la prima tranzactie. Faptul ca intr-un timp atat de scurt am construit, inchiriat si vandut aceasta cladire demonstreaza calitatea proiectului si confirma inca o data ca dezvoltarile verzi, sustenabile, sunt atractive atat pentru clienti, cat si pentru investitori. Doresc sa multumesc Globalworth pentru colaborare si procesul profesional de vanzare, precum si consultantilor nostri legali si de real estate: Peli Filip si CBRE.", spune Marcin Lapinski, Presedinte Skanska Property Romania.

"Suntem incantati ca ne putem continua parteneriatul cu Skanska in Romania cu achizitia cladirii B din proiectul Green Court Bucharest. Acesta tranzactie reprezinta un pas important pentru Globalworth, care de acum detine doua din cele trei cladiri ale celui mai nou proiect de birouri clasa A din Bucuresti si isi consolideaza astfel pozitia in noul district de business din capitala.", declara Dimitris Raptis, Deputy Chief Executive Officer si Chief Investment Officer la Globalworth Real Estate Investments.

Green Court Bucharest este primul complex de birouri dezvoltat de catre Skanska in Romania. Este compus din 3 cladiri de birouri cu o suprafata totala de 54,500 mp. Complexul va fi certificat LEED Gold si beneficiaza de solutii sustenabile care reduc amprenta negativa a cladirii asupra mediului si ii micsoreaza costurile de intretinere. Tehnologiile moderne precum fatada eficienta energetic si sistemul de iluminare echipat cu senzori de miscare si intensitate, vor garanta un mediu de lucru comfortabil. Complexul ofera de asemenea spatii de parcare si facilitati pentru biciclete, o curte interioara verde cu Wi-Fi gratuit si prize de incarcare pentru masinile electrice.

Skanska Commercial Development Europe initiaza si dezvolta proiecte de birouri. Operatiunile companiei sunt concentrate in zonele metropolitane din Cehia, Ungaria, Romania si Polonia si sunt coordonate de catre patru unitati locale: Skanska Property Czech Republic, Skanska Property Hungary, Skanska Romania and Skanska Property Poland.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI