Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 116

Utilajele Case ofera sprijin pentru evenimente in intreaga Europa

13.11.2015
Utilajele Case ofera sprijin pentru evenimente in intreaga Europa
Case Construction Equipment a furnizat utilaje pentru doua evenimente sportive europene importante - Red Bull MX Super Champion in Italia si TV Total Stock Car Crash Challenge in Germania.

Pentru evenimentul Red Bull, Case a furnizat o serie de echipamente pentru pastrarea circuitului de motorcross in conditii perfecte in timpul curselor care au avut loc la finalul lunii septembrie. Cursele au avut loc la faimosul Maggiora Park Track din nordul Italiei, care va gazdui, de asemenea, unul dintre cele mai importante evenimete Motocross din calendarul de curse, Motocross of Nations 2016.

Un total de 400 de piloti din Italia au concurat in 16 curse. Doua incarcatoare compacte pe senile TV380 au fost folosite pentru a ajuta la restabilizarea pistei intre curse pentru a asigura conditii de rulare perfecte pentru toti pilotii. Echipat cu un motor diesel cu injectie cu rampa comuna de la FPT Industrial (84 CP) si un sasiu robust, utilajul este perfect pentru a lucra in cele mai dificile conditii. Alte masini Case, inclusiv un excavator WX148, un incarcator frontal compact, pe pneuri, 121F si un mini excavator CX50BZTS, furnizate de dealerul Case Iveco Orecchia, au fost afisate in timpul evenimentului.

In Germania, utilajele din gama compacta Case a asigurat conditiile de siguranta la ultima cursa TV Total Stock Car Crash Challenge, eveniment care a avut loc la Veltins Arena auf Schalke pe 10 octombrie, in Gelsenkirchen. Case a furnizat doua mini incarcatoare TR320 şi doua incarcatoare frontale pe pneuri (tip 121F si 321F), care au fost utilizate pentru a curata pista si de a elimina masinile distruse. De asemenea, s-a mai oferit sprijin si din patea Case IH cu un tractor Maxxum CVX si in incarcator telescopic Farmlift.


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI