Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 117

Anvelopele de iarna Goodyear ULTRA GRIP MAX T pentru remorcile Schmitz Cargobull

19.11.2015
Anvelopele de iarna Goodyear ULTRA GRIP MAX T pentru remorcile Schmitz Cargobull
Inca o aprobare pentru echipare originala pentru noile anvelopele comerciale de iarna pentru semi-remorca de la Goodyear

Bucuresti, 19 noiembrie 2015 - Schmitz Cargobull, unul din producatorii de remorci lideri in Europa, a aprobat anvelopele Goodyear ULTRA GRIP MAX T pentru echipare originala pentru clientii care opereaza in conditii de iarna severa. Recent introdusele anvelope de iarna vor fi disponibile in dimensiunile 385/65R22.5 si 385/55R22.5 pentru remorcile proiectate pentru a opera in regiuni precum Alpi, tarile nordice si Rusia.

"Suntem incantati ca Schmitz Cargobull a ales noua noastra anvelopa de iarna ULTRA GRIP MAX T ca echipare originala pentru remorci," a spus Peter Platje, Director OE Sales Truck Tires Goodyear Dunlop EMEA. "Performanta pe care o ofera aceste anvelope in conditii de iarna grea este exact ceea ce operatorii de flote ar trebui sa astepte de la o anvelope de camion de iarna: un nivel ridicat al tractiunii si aderentei in conditii severe de iarna."

Cu pana la 40% mai multa aderenta atunci cand este pe jumatate uzata si cu pana la 15% mai mult kilometraj, sunt beneficiile pe care noua gama de anvelope de camion de iarna ULTRA GRIP MAX le ofera cu adevarat. Gama cuprinde anvelopa pentru axa de directie ULTRA GRIP MAX S, anvelopa pentru axa de tractiune ULTRA GRIP MAX D si anvelopa pentru semi-remorca ULTRA GRIP MAX T. Acestea sunt anvelope de camion dedicate pentru iarna si poarta atat insemnul muntelui cu trei piscuri si fulg de nea (3PMSF), care este insemnul oficial pentru anvelope de iarna, cat si simbolul M+S.  Chiar si atunci cand anvelopa este 50% uzata, anvelopele pentru axa de tractiune inca se califica pentru insemnul 3PMSF. Cu un asemenea excelent nivel de performanta, noua linie de anvelope de iarna pentru camioane de la Goodyear ajuta camioanele sa ramana in miscare si sa ofere starea de spirit necesara atat soferilor cat si operatorilor.

Specificatiile complete ale anvelopelor ce vor fi montate de catre Schmitz Cargobull sunt 385/65R22.5 160K 158L TL si 385/55R22.5 160K 158L TL.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI