Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 117

Castigatorii FleetBoard Drivers' League 2015

08.12.2015
Castigatorii FleetBoard Drivers' League 2015
-Madalin Cirlanaru de la compania Dolo Trans Olimpic SRL a fost desemnat cel mai bun sofer.
-Compania de transport rutier Ravitex SRL a castigat titlul pentru cea mai buna echipa.
-Peste 19.400 de soferi de camion din 359 de companii din 18 tari au participat la cea mai asteptata competitie dedicata lor - FleetBoard Drivers' League.
-A fost premiat cel mai economic stil de conducere.

Peste 19.400 de participanti din 359 de companii si 18 tari au luat parte la FleetBoard Drivers' League 2015, competitie internationala desfasurata in perioada 1 iunie - 31 octombrie. Anul acesta, titlul de "Cel mai bun sofer" din Romania i-a revenit lui Madalin Cirlanaru, sofer in cadrul companiei Dolo Trans Olimpic SRL, care a obtinut nota 9.73 pentru stilul de conducere (pe o scara de la 1 la 10). Madalin Cirlanaru si-a demonstrat abilitatile de a conduce sigur si economic, detasandu-se la limita de competitorii sai. Podiumul a fost completat de Catalin Alexandrescu, tot de la Dolo Trans Olimpic SRL cu nota 9.71 (locul doi) si Daniel Morosanu, de la Chisped Trasporti RO SRL cu scorul de 9.70 (locul trei).

"Ma bucur sa observ ca angajatii mei s-au adaptat usor si au invatat sa foloseasca FleetBoard. In cadrul companiei, avem o persoana dedicata care verifica notele, stilul de conducere si ofera sfaturi tuturor soferilor pentru imbunatatiri. Drept dovada, Madalin a castigat locul 1. Mai mult, si locul al doilea pe Romania a fost castigat tot de un sofer de la noi," a marturisit Cristian Dolofan, General Manager Dolo Trans Olimpic SRL.

La categoria "Cea mai buna companie", titlul a fost castigat de echipa Ravitex SRL. Scorul final a fost compus din scorul individual realizat de fiecare sofer din echipa, calcul ce a condus la reusita Ravitex SRL cu nota 9.62 la stilul de conducere. Locurile doi si trei au fost ocupate de Bon Trans SRL (nota 9.51) si de Wheels Spedition SRL (nota 9.50).

 "Pentru noi, Drivers' League este o competitie sportiva. Mai mult, sunt placut impresionat de numarul mare de soferi inscrisi, barbati si femei din diverse tari care au luat parte la editia din acest an. Scopul nostru este de a motiva si incuraja soferii sa adopte un stil economic de conducere in activitatea lor zilnica astfel incat sa-si imbunatateasca parametrii si sa obtina rezultate foarte bune in clasamentele Drivers' League," a declarat Dietrich Muller, Managing Director in cadrul Daimler FleetBoard GmbH.

Andrei Gartner, FleetBoard Sales Manager Romania a completat ca "In ultimii ani, competitia Drivers' League este in concordanta cu provocarile existente pe piata transporturilor. Anual, observam ca gradul de competitivitate al companiilor creste, precum si placerea de a participa la astfel de competitii. In plus, soferii sunt din ce in ce mai dedicati si focusati sa obtina cele mai bune rezultate, iar acest lucru ne bucura deoarece nivelul competitiei creste, ceea ce este bineinteles si in interesul companiilor participante."
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI