Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 117

Fii in siguranta cu Andy Access

18.12.2015
Fii in siguranta cu Andy Access
Federatia Internationala de Acces Autopropulsat (IPAF) a lansat o campanie - "Andy Access" - care promoveaza utilizarea in conditii de siguranta a platformelor mobile de lucru la inaltime (MEWPs). Contractorii, utilizatorii finali si companiile care furnizeaza servicii de inchiriere sunt indemnati sa descarce gratuit afisele aferente acesteia, pentru utilizarea in operatiunile de zi cu zi.

Afisele ilustreaza doua personaje, Andy Access si Hugh Hazard, care stau la baza acestei campanii. Pentru inceput, sunt disponibile trei postere, insa pe parcurs vor mai fi lansate altele noi, cu o frecventa de cateva luni. Fiecare dintre acestea ilustreaza un mesaj de siguranta specific privind modul de utilizare corect al MEWPs.

"Afisele Andy Access au rezultat ca un mijloc de comunicare a invataturilor valoroase indentificare in urma proiectului de raportare a accidentelor IPAF, precum si ca mijloc de consolidare a mesajelor cheie cuprinse in programelor de formare IPAF", a declarat Chris Wraith, director tehnic si de siguranta al IPAF.

Afisele Andi Access sunt disponibile in mai multe limbi si pot fi descarcate de la adresa www.ipaf.org/andyaccess.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
 

PARTENERI