Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 117

Leyland Trucks sarbatoreste productia a 400.000 de camioane

02.12.2015
Leyland Trucks sarbatoreste productia a 400.000 de camioane
Leyland Trucks (Regatul Unit) a produs vehiculul comercial cu numarul 400.000, de la data deschiderii actualei facilitati de asamblare, din anul 1980. Vehiculul "aniversar" este un camion DAF XF 460 FTP, care a fost predat unui client din nord-vestul tarii - Carr’s Flour, un renumit furnizor de grau la nivel national si international, printre clientii caruia se gasesc atat brutari independenti cat si importanti comercianti de produse alimentare. Compania opereaza instalatii de frezat de inalta tehnologie, care prelucreaza aproximativ 300.000 de tone de grau pe an. Pentru distributia regionala si nationala Carr’s Flour se bazeaza pe o flota de 30 de camioane, in special modele DAF CF si XF.

"Intr-adevar sunt foarte mandru sa fiu un operator DAF", a declarant Steven Mattinson, managerul de transport al Carr’s Flour. "Compania noastra are o lunga istorie in achizitia de camioane produse local, si este fantastic sa vezi Leyland Trucks inflorind astazi. Camioanele DAF sunt construite la cele mai inalte standarde de calitate. Sunt facute sa reziste, in timp ce ofera eficienta sporita datorita consumului redus de combustibil si costurilor de exploatare scazute."

Uzina lui Leyland Trucks a fost deschisa in 1980 si este una dintre cele mai importante facilitati de productie din Marea Britanie. Este centrul de productie al popularului DAF LF si produce, de asemenea, versiuni cu volan pe dreapta pentru modelele DAF CF si XF, destinate piatei din Marea Britanie si pentru export.

"Productia vehiculului cu numarul 400.000 este o importanta piatra de hotar pentru companie", a declarat Bryan Sitko, director general Leyland Trucks. "Este in primul rand o recunoastere pentru cei aproape 1.000 de angajati, care furnizeaza clientilor nostrii camioane de cea mai inalta calitate."


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI