Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 117

Noul Nissan NP300 Navara a castigat trofeul International Pick-up of the Year 2016

23.11.2015
Noul Nissan NP300 Navara a castigat trofeul International Pick-up of the Year 2016
NP300 Navara a castigat cea mai prestigioasa distinctie a competitiei International  Pick-up of the Year 2016

Productia noului model a debutat in aceasta luna la uzina Nissan din Barcelona

Juriul a apreciat evolutiile radicale la nivel de design exterior si interior, tehnologiile inovatoare, motorizarea performanta 2.3 l dCi, precum si capabilitatile impresionante de remorcare si sarcina utila.

 

Noul Nissan NP300 Navara primeste marele premiu al competitiei internationale   Pick-up of the Year 2016 in cadrul unei ceremonii ce s-a desfasurat la Lyon, Franta.
Noul pick-up Nissan isi surclaseaza detasat concurentii, modele Mitsubishi L200 si Ford Ranger, intr-o competitie acerba,  in care membrii juriului au punctat tinuta de drum, capabilitatile off-road, performanta motorizarii si sarcina utila.

Cu un stil dinamic si modern, NP300 Navara ofera confortul si rafinamentul unui crossover conservand in acelasi timp atuurile specifice unui caraus veritabil, precum sarcina utila si capacitatea de tractare.

Printre cele mai apreciate noutati propuse se numara sasiul robust si suspensia spate multilink in 5 puncte pentru versiunea Double Cab, precum si  o bena impresionanta, mai lunga cu 67mm decat a modelului precedent.

NP300 Navara ridica standardele si in materie de tehnologie utila, prin introducerea unor inovatii unice in segment: Around View Monitor, ce permite o vedere panoramica 360 de grade pentru manevre la viteza redusa si Forward Emergency Braking (Franare automata de urgenta) ce reduce sau impiedica pericolul de coliziune.

Philippe Guerin-Boutaud, Corporate Vice President Nissan LCV BU, declara: "Acest premiu prestigios incununeaza expertiza de 80 de ani a Nissan in productia de pickup-uri. Testele riguroase efectuate de catre membrii juriului International Pick-up of the Year au evidentiat caracteristicile noului NP 300 Navara precum robustetea si inovatia."


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI