Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 117

Utilajele Case Construction Equipment mentin costurile reduse si productivitatea crescuta pentru Impetus Waste Management

23.11.2015
Utilajele Case Construction Equipment mentin costurile reduse si productivitatea crescuta pentru Impetus Waste Management
Cateva incarcatoare frontale pe pneuri Case din Seria F, un excavator manipulator CX210B, plus un acord de servicii personalizat, conceput pentru a satisface exact cerintele clientilor, toate furnizate de dealerul Case Warwick Ward, ajuta la reducerea costurilor si la imbunatatirea activitatii pentru Impetus Waste Management. O importanta companie de gestionare a deseurilor din Marea Britanie, Impetus Waste Management proceseaza peste 900.000 tone pe an si are un personal angajat de 240 de oameni in locatiile unde isi desfatoara activitatea.

Cand reprezentantii companiei au decis sa achizitioneze noi utilaje, au avut in vedere cateva caracteristici precum performantele excelente, fiabilitatea si eficienta consumului de combustibil, precum si costuri reduse de explorare, service si reparatii. Serviciul excelent de post-vanzare a fost de asemenea vital, in conditiile in care utilajele trebuie sa lucreze un program prelungit, in conditii foarte solicitante. Dupa o examinare atenta si testarea a mai multor utilaje de la diverse marci, Impetus Waste Management a decis sa iti optimizeze flota si sa foloseasca doar un singur producator, astfel ca, in ultimele 24 de luni, compania a inlocuit o mare parte din flota sa, operand in prezent 17 produse Case in locatiile sale.

La noua sucursala din North Tees a companiei, se proceseaza 640.000 tone pe an si se lucreaza 24 de ore pe zi, 7 zile din saptamana, 365 de zile pe an. Locatia poate importa pana la 2.000 de tone pe zi si exporta pana la 1.000 de tone de material reciclat pe zi. Deseurile se descarca folosind doua incarcatoare pe pneuri 721F XR, precum si cate un 821F XR, 921F si 1021F XR. Utilajele lucreaza alaturi de un manipulator de materiale CX210B, cu o capacitate de ridicare mare, care pre-sorteaza deseurile si alimenteaza concasorul Metso din locatie intr-un regim de aproximativ 70 de tone pe ora.
Fiecare utilaj functioneaza in ture de minim 22 de ore, cu doar doua ore de intrerupere pe zi pentru a permite utilajelor sa fie curatate.

"Utilajele sunt foarte eficiente," afirma managerul local Craig Jones. "Cand vine vorba de fiabilitate, sunt excelente. Avand in vedere cat de mult le folosim avem foarte putine probleme, ceea ce este fantastic tinand cont de cantitatea de material pe care o mutam pe zi".
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI