Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 118

Clietii din Cercul Arctic sunt multumiti de midi-excavatoarele Case

12.01.2016
Clietii din Cercul Arctic sunt multumiti de midi-excavatoarele Case
Situat la aproximativ 1800 km la nord de Oslo, Tromso este cea mai mare zona urbana din nordul Norvegiei si a doua ca marime din Cercul Arctic. In aceasta parte unica a lumii, mediul poate fi extreme de provocator, remarcandu-se prin tone de zapada in timpul iernii, distante lungi intre zonele locuite si 6 luni de noapte perpetua, alternand cu 6 luni de zi. Insa chiar si in acest mediu dur, clientii si operatorii utilajelor Case Construction Equipment sunt incantati de performanta midi-excavatoarelor pe senile CX din Seria C furnizate de dealerul Dagenborg Maskin AS.

Tom Nordgard este un operator care lucreaza in gradinarit si proiecte de amenajare in Tromso. El s-a declarat incantat de sistemul hidraulic al excavatorului sau CX75C: "Acest midi-excavator imi permite sa controlez cupa intr-un mod lin si precis. Iar sistemul hidraulic, impreuna cu atasamentul tiltrotator, imi fac munca mult mai usoara." Potrivit lui Rune Ulriksen, un tanar intreprinzator in sectorul constructiilor, "utilajele midi Case sunt foarte fiabile, exact ce imi trebuie in munca mea."

Martin Mydland lucreaza pentru o companie care instaleaza tevi pentru cablurile de telefonie si internet din oras. El opereaza zilnic un excavator CX75C SR, remarcand: "Datorita pozitii de operare ridicata si suprafetelor vitrate laterale mari, aceasta unitate Case ofera o vizibilitate excelenta asupra zonei de lucru. Acest lucru este foarte important in timpul operatiunilor de sapare si manipulare."

Harald Nilssen este proprietarul unei firme mici si un client traditional pentru Case. "Case este partenerul meu ales inca din 1984" spune Nilssen. "Stiu ca ma pot baza pe echipamentele Case si sunt, de asemenea, foarte multumit de sprijinul oferit de dealer."


Sprijin disponibil oricand si oriunde in nordul Norvegiei

In spatele satisfactiei clientilor este productivitatea ridicata si fiabilitatea excelenta a excavatoarelor midi Case, impreuna cu serviciile excelente de vanzare si post-vanzare oferite de Dagenborg Naskin AS. Compania a furnizat linia completa a echipamentelor Case in zona de nord a Norvegiei incepand cu anul 1981. Astazi, cota de piata este de 20% in cele trei tinuturi nordice Northland, Troms si Finnmark. "Cheile succesului nostru sunt flexibilitatea si pasiunea", spune Hakon Dagenborg, director general la Dagenborg Maskin AS. "Suntem o mica afacere si toti muncim din greu pentru a satisface nevoile clientilor nostri in orice conditie. Este, de asemenea, extrem de motivant sa avem echipa Case foarte aproape de noi oricand avem nevoie."

Distributia eficienta de piese si proximitatea fata de client sunt elemente importante in satisfactia clientilor si cantaresc greu in orice decizie de cumparare de echipamente. Dar complexitatea ascunsa in spatele acestor servicii poate fi o provocare, mai ales in nordul Norvegiei. "De multe ori ni se cere sa lucram in conditii foarte critice", adauga Dagenborg. "In timpul iernii, putem avea cu usurinta pana la doi metri de zapada in regiunea noastra. Transportul poate fi dificil, distantele fiind de asemenea o problema, deoarece Norvegia este o tara foarte lunga. Facem fata acestor obstacole cu transporturi rapide si fiabile si prin furnizarea de servicii rapide post-vanzare pentru clientii nostrii, ajutati si de livrarea eficienta a pieselor din partea Case."

In ceea ce priveste midi-excavatorul Case, Kjell Hansen, director de vanzari la Dangenborg Maskin AS, impartaseste experienta sa personala si profesionala: "Cand aprovizionam clientii cu aceste utilaje, cei mai multi dintre ei regreta ca nu le-au incercat mai devreme."


Excavatoarele medii pe senile Case: productivitate mare intr-un pachet mic

Midi-excavatoarele pe senile CX din Seria C sunt ideale pentru santierele de constructii urbane din cauza nivelului de zgomot extrem de scazut si capacitatii de a lucra in spatii inguste si conditii restrictive. Sistemul lor hidraulic de ultima generatie si tehnologia inovatoare a motorului DPF-Tier 4 Final are ca rezultat o performanta optima, o economie de combustibil foarte buna, mai putine emisii si costuri reduse de operare.
Sistemul "auto-idle" economiseste combustibil si reduce nivelul de zgomot prin reducerea in mod automat a turatiei motorului dupa 5 secunde de inactivitate. Daca inactivitatea continua mai mult de trei minute, aceasta functie opreste automat motorul. Aceasta functie reduce consumul de combustibil si emisiile, in plus oprind acumularea de ore de lucru ale motorului, cu beneficii semnificative in conservarea unei valori reziduale mai mare a utilajului.

Cele doua versiuni disponibile - CX75C si CX80C MSR - sunt versatile, agile si robuste, oferind un control remarcabil si performanta in ridicare ce permite operatorilor sa deplaseze mai mult material intr-un timp mai scurt si sa stimuleze productivitatea daca sunt sapate transee, incarcate camioane, ridicate tevi sau manipulate atasamente.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI