Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 118

Cum s-a incheiat 2015 si cum incepe noul an pentru IEAS

15.01.2016
Cum s-a incheiat 2015 si cum incepe noul an pentru IEAS
Anul acesta va avea loc editia cu numarul 12 a evenimentului dedicat industriei energetice, de echipamente electrice si automatizari. Ca de fiecare data, locatia evenimentului este renumitul Palat al Parlamentului din Bucuresti.

Perioada de desfasurare a IEAS a fost decalata, in premiera, cu 1 saptamana fata de cea obisnuita, anul acesta evenimentul va avea loc intre 20 si 23 Septembrie. S-a decis aceasta modificare deoarece tot mai multi parteneri isi planifica concedii in luna Septembrie sau spre sfarsitul lunii August. Sfarsitul de an i-a gasit in plina perioada de inscrieri pentru editia cu numarul 12. IEAS este lansat, anual, la inceputul lunii Octombie, practic cu aproape 1 an inainte de a avea loc. Iar prima perioada de la lansare este dedicata clientilor ce participa traditional la IEAS.

Acestia completeaza formularele de participare, confirma mentinerea spatiilor si profita de inscrierile aferente inregistrarii din timp. Pana la sfarsitul lunii Decembrie au fost valabile 2 reduceri din costul chiriei spatiului, o reducere de 10% pentru inscrierea anticipata si o reducere suplimentara, tot de 10%, pentru cei care au ales o suprafata mare. Reducerea pentru suprafete mari va fi valabila pana la finaliazarea inscrierilor, conditia fiind ca spatiul ales sa fie mai mare sau egal cu 30mp. Primii participanti au insumat 800 mp expozitionali si sunt in numar de 20 de companii.

Li s-a urat bun venit urmatoarelor companii: BARTEC SAFETY ENGINEERING, CSATARI PLAST, EXCLUSIV IMPORTEXPORT, EXPROOF, GETECH AUTOMATION, GERKON ELECTRO, HERMI, KREATRON AUTOMATION, LAPP, LISSCOM, NATIONAL INSTRUMENTS, PHOENIX CONTACT, POLYGON TRADING, RITTAL SISTEME, RONEXPRIM, ROXTEC, SCHLEMMER ROMANIA, SCHNEIDER ELECTRIC, SEBA KMT si TECHNO VOLT.

Dintre primii inscrisi, singura companie ce este la prima participare in cadrul IEAS este EXPROOF, aceasta va participa in sala Take Ionescu pe o suprafata de 30mp. Restul companiilor fiind participanti traditionali ai evenimentului. Perioada sarbatorilor s-a incheiat si au revenit in forta deoarece inceputul anului reprezinta pentru acestia startul promovarii evenimentului. In fiecare an, in lunile Ianuarie si Februarie sunt demarate parteneriatele media de specialitate si se realizeaza primele contacte cu organizatorii de evenimente internationale.

Campania de promovare prinde contur si apar chiar primele machete de presa in reviste si in forma online. IEAS se bucura de o promovare targetata extinsa atat in tara cat si in strainatate. Anul acesta urmaresc aproprierea evenimentului IEAS de evenimentele internationale renumite, un prim pas fiind realizat printr-un parteneriat nou cu evenimentul Win Eurasia Automation din Istanbul.

Totodata companiile ce doresc sa se inscrie la IEAS au la dispozitie contactele si intreg srijinul echipei DK Expo in gasirea celei mai avantajoase forme de colaborare.

IEAS va doreste un an bun cu realizari pe masura energiilor depuse.
La multi ani!
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI